Şimdi Ara

NeverWinter Türk Guild'i MassiveStroke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Donanım Haber üyeleri! Sizlere tanıtmak istediğim bir guild var, bizim Guild'imiz oluyor. NeverWinter'in Türk guild'i Guild çok önceden kuruldu, şuan 110 kişi bulunmakta daha fazla üye arıyoruz. Bu neden siz olmayasınız ki?

Guild Bilgileri, MassiveStroke adı altında ve saygı çerçevesinde oynamak istiyoruz. Dragon Serverinde Minimum 15 seviye eğer bize kısa süre içerisinde seviye alma sözü verirseniz 1 seviye ile katılabilirsiniz. Üç gün 15 seviye olmamanız halinde Guild'den atılacaksınız.

1. Clan içinde hile paylaşımı yasaktır.

2. Clandaki oyuncular birbiriyle iyi geçinmek için ellerinden geleni yapmalılardır eğer geçinemiyoruz diyorsanız bize bildirin. clandaki huzuru bozmadan kendi aranızda halledebilirsiniz..

3. Clan içinde Ailevi kutsal değerlere argo kelime kullananlar hiç uyarılmadan clandan atılacaktır.

4. Clanda siyaset ile ilgili tartışmalarak yasaktır . (Siyaset her insanın kendi görüşüdür ve bu düşüncelere karışmaya kimsenin hakkı yoktur.)

5. Clanda Din tartışmaları yasaktır. (Unutmayın ki bireyi ilgilendirir ve kimse kimsenin Dinine karışmaya hakkı yoktur.)

6. Clanda gruplaşma yasaktır.

7. Clanda biribirinizi veya herhangi birini dolandırıldığı şikayeti bize gelirse uyarılmadan clandan atılacaksınız.

Bu kurallara uyacak her yaştan kişi girebilir.

TeamSpeak Adresimiz mevcut TeamSpeak Server: aliveingames.net:2006 Şifre: 45891a MassiveStroke odası başvuru bölümüne gelebilirsiniz.

AliveinGames.com İşbirliğince kurulmuştur.

Guildimizde en çok aranan Class, Cleric. Daha fazla ihtiyaç duyuyoruz

Buraya tıkla başvuru konusuna ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda daha fazlasını Buradan öğrenebilirsiniz. Alternatif Başvuru konusu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi center74 -- 12 Temmuz 2013; 10:41:26 >

• oyunda eskisi gibi paralı dungeonlar hala var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

oyunda eskisi gibi paralı dungeonlar hala var mı?
    Oyunda paralı dungeonlar yok, zaten oyun para isteyen özellikler taşımıyor. Diğer oyunların aksine oyundaki işlemleriniz ile gerçek para ile alabileceğiniz birimden alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: center74

Oyunda paralı dungeonlar yok, zaten oyun para isteyen özellikler taşımıyor. Diğer oyunların aksine oyundaki işlemleriniz ile gerçek para ile alabileceğiniz birimden alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    hangi servardasınız dragon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsuaki

Evet Dragon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGreenleaf

quote:

Orijinalden alıntı: sarsuaki

Evet Dragon.

Alıntıları Göster
    gece insin yarın bakarım :) ilk D&D'de oynamıştım, oyun tarzı güzeldi ama ücretli class ve dungeonlar olmadan ilerlenmiyordu. bakalım nasılmış
  • quote:

gece insin yarın bakarım :) ilk D&D'de oynamıştım, oyun tarzı güzeldi ama ücretli class ve dungeonlar olmadan ilerlenmiyordu. bakalım nasılmış

Alıntıları Göster
    Beholder a gelirseniz yazarsınız. İngilizcem yerinde burda iyi arkadaşlar var ama beholdar da bir yapılanma olursa gelirim.
  • quote:

Her açıdan farklı bu iki oyun. D&D evreni geniş bir evren, Neverwinter'la ilgili bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

Her açıdan farklı bu iki oyun. D&D evreni geniş bir evren, Neverwinter'la ilgili bu oyun.

Alıntıları Göster
    Doğru düzgün bir rehber bulamadım oyunla alakalı. Rogue açtım. power & skill build falan bulabileceğim bir yer var mı?

• quote:

Doğru düzgün bir rehber bulamadım oyunla alakalı. Rogue açtım. power & skill build falan bulabileceğim bir yer var mı?

Alıntıları Göster
    En önemli şeyi belirtmeyi unutmussun. Guild yaş ortalaması nedir ? Yada guild kurucularının yaşı nedir ? Bazen düşük yaş grubu ile iletişim kurmak çok sıkıcı oluyor.

coexist bu konuda TR deki en iyi guild. Yaş ortalaması 25-30, 45 yaşında kişi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

En önemli şeyi belirtmeyi unutmussun. Guild yaş ortalaması nedir ? Yada guild kurucularının yaşı nedir ? Bazen düşük yaş grubu ile iletişim kurmak çok sıkıcı oluyor.

coexist bu konuda TR deki en iyi guild. Yaş ortalaması 25-30, 45 yaşında kişi de var.

Alıntıları Göster
    Evet ben de oyuna yeni başladım dragon sunucusunda rogue ile, henüz lvl 11'im. Şart olmamakla birlikte yaş ortalaması biraz yüksek bir guild arıyorum. Coexist hangi sunucuda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborian

Evet ben de oyuna yeni başladım dragon sunucusunda rogue ile, henüz lvl 11'im. Şart olmamakla birlikte yaş ortalaması biraz yüksek bir guild arıyorum. Coexist hangi sunucuda acaba ?

Dragon da. Ben beholderdayım.. Burada frpnet harici türk guildi yok. İlşallah shard değiştirme seçeneği gelir yakın zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 22 Mayıs 2013; 15:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    liveyourlife dragon serverinde açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

liveyourlife dragon serverinde açtım

Alıntıları Göster
    Stromegle2 neden böyle bir girişimde bulunduğunuzu hiç anlayamadım, yaşınıza uygun olarak o guild hakkında kendi konunuzu açabilirdiniz. Şuan burada yaptığınız benim bilgilendirme amaçlı açtığım konuda kendi taraftarı olduğunuz guild hakkında reklam yapmanız. Bu yaptığınızı hiç hoş bulmadım. Bizim guildimiz'de sizin bahsettiğiniz kadar yaşlı olmasa da genç yetenekler mevcut. genellikle 20+ yaş üstü.

• quote:

Orijinalden alıntı: center74

Stromegle2 neden böyle bir girişimde bulunduğunuzu hiç anlayamadım, yaşınıza uygun olarak o guild hakkında kendi konunuzu açabilirdiniz. Şuan burada yaptığınız benim bilgilendirme amaçlı açtığım konuda kendi taraftarı olduğunuz guild hakkında reklam yapmanız. Bu yaptığınızı hiç hoş bulmadım. Bizim guildimiz'de sizin bahsettiğiniz kadar yaşlı olmasa da genç yetenekler mevcut. genellikle 20+ yaş üstü.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğim guildin üyesi değilim, hiç olmadım. Ama wow zamanından beri takip ederim kendilerini. Sürekli röportaj verirler belli başlı oyun sitelerine.

Reklam felan değil adı geçti söyledim; merak etme buradan 100 kişi gitmek istese içlerinden 5-6 kişi girebilir anca.

Ayrıca guild yaş aralığını belirt istersen, soranlar olmuş. Girmek isteyenler için bilgi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 23 Mayıs 2013; 12:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Bahsettiğim guildin üyesi değilim, hiç olmadım. Ama wow zamanından beri takip ederim kendilerini. Sürekli röportaj verirler belli başlı oyun sitelerine.

Reklam felan değil adı geçti söyledim; merak etme buradan 100 kişi gitmek istese içlerinden 5-6 kişi girebilir anca.

Ayrıca guild yaş aralığını belirt istersen, soranlar olmuş. Girmek isteyenler için bilgi olur.

Yav he he tamam kingler :D

Şaka şaka isim yapmak istiyorlarsa TR'de şuan için en iyi yol LoL'e başlamaları olur.Çünkü isimlerini çoğu kişi ilk defa duyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Yav he he tamam kingler :D

Şaka şaka isim yapmak istiyorlarsa TR'de şuan için en iyi yol LoL'e başlamaları olur.Çünkü isimlerini çoğu kişi ilk defa duyuyor.

Senin gibi "he he" tipler olmadan oyun zevki yaşamak için böyle guildler var zaten. Hayatında 2 tane oyun oynamışsın sonra atıp tutup "kimse adını duymamış" deme bari.

http://aliveingames.com/videolar/2776-coexist-guild-i-ile-roportaj.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 23 Mayıs 2013; 14:12:29 >

• quote:

iyilerde hiçbir oyunda tutunmuyorlar. her oyunda 2-3 ay 5-6ay sonra dagılıyor büyük çogunluk. bu arada orda 17 yasındada adam var 40 yasındada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

iyilerde hiçbir oyunda tutunmuyorlar. her oyunda 2-3 ay 5-6ay sonra dagılıyor büyük çogunluk. bu arada orda 17 yasındada adam var 40 yasındada.

Alıntıları Göster
    O değilde konu itibariyle MassiveStroke konuşulması gerekiyor. Nasıl bi guild'dir, seviyeler nedir vesaire. Ben 3 gündür online'ım MassiveStroke'da, teamspeak'de de bulundum. Konuştukları çoğu terim yabancı gelse de (yeni başladığımdan olsa gerek) yardımlaşma var ve sohbetleri gayet seviyeli. Dragon'da olanları guild'imize bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Alıntıları Göster
    oyun ne zaman açılcak ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.