Şimdi Ara

NeverWinter Türk Guild'i MassiveStroke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre510

oyun ne zaman açılcak ?

90 dakika gibi bi süre söylendi guild içinde. Eğer öyleyse 19:00 da açılacak
  • Açıldı 325 mb patch atıyor...
  • oyuna sabah başladım şuan 11 lvl im aranıza katılmak isterim... ts3 adresinizi atarsanız sevinirim.
  • Geldim ama teamspeak e kimse yok :) daha yeni başlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Bahsettiğim guildin üyesi değilim, hiç olmadım. Ama wow zamanından beri takip ederim kendilerini. Sürekli röportaj verirler belli başlı oyun sitelerine.

Reklam felan değil adı geçti söyledim; merak etme buradan 100 kişi gitmek istese içlerinden 5-6 kişi girebilir anca.

Ayrıca guild yaş aralığını belirt istersen, soranlar olmuş. Girmek isteyenler için bilgi olur.

Yav he he tamam kingler :D

Şaka şaka isim yapmak istiyorlarsa TR'de şuan için en iyi yol LoL'e başlamaları olur.Çünkü isimlerini çoğu kişi ilk defa duyuyor.

Senin gibi "he he" tipler olmadan oyun zevki yaşamak için böyle guildler var zaten. Hayatında 2 tane oyun oynamışsın sonra atıp tutup "kimse adını duymamış" deme bari.
     NeverWinter Türk Guild'i MassiveStroke

http://aliveingames.com/videolar/2776-coexist-guild-i-ile-roportaj.html

Yalnız o kadar oyunlarla iç içeyim, böyle sitelerde takılırım suana kadar bende hiç duymadım. Eğer bir takımsan adını duyurmak için MOBA oyun oynaman lazım. Birde kral gibi oynuyorsanız tamamdır birde stream oh mis. Yada teksen herhangi bir oyunda iyi oldugunda düşünüyorsan açıcaksın stream 1-2 izleyiic demeden hep açıp yayın yapıcaksın. Saf saf türkçe konusmıcaksın sonraısnda duyurursun adını zaten. Bu arkadaşlar ne oynuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Bahsettiğim guildin üyesi değilim, hiç olmadım. Ama wow zamanından beri takip ederim kendilerini. Sürekli röportaj verirler belli başlı oyun sitelerine.

Reklam felan değil adı geçti söyledim; merak etme buradan 100 kişi gitmek istese içlerinden 5-6 kişi girebilir anca.

Ayrıca guild yaş aralığını belirt istersen, soranlar olmuş. Girmek isteyenler için bilgi olur.

Yav he he tamam kingler :D

Şaka şaka isim yapmak istiyorlarsa TR'de şuan için en iyi yol LoL'e başlamaları olur.Çünkü isimlerini çoğu kişi ilk defa duyuyor.

Senin gibi "he he" tipler olmadan oyun zevki yaşamak için böyle guildler var zaten. Hayatında 2 tane oyun oynamışsın sonra atıp tutup "kimse adını duymamış" deme bari.
     NeverWinter Türk Guild'i MassiveStroke

http://aliveingames.com/videolar/2776-coexist-guild-i-ile-roportaj.html

Yalnız o kadar oyunlarla iç içeyim, böyle sitelerde takılırım suana kadar bende hiç duymadım. Eğer bir takımsan adını duyurmak için MOBA oyun oynaman lazım. Birde kral gibi oynuyorsanız tamamdır birde stream oh mis. Yada teksen herhangi bir oyunda iyi oldugunda düşünüyorsan açıcaksın stream 1-2 izleyiic demeden hep açıp yayın yapıcaksın. Saf saf türkçe konusmıcaksın sonraısnda duyurursun adını zaten. Bu arkadaşlar ne oynuyor ?

Takım adını duyurmak için MOBA oynamaya gerek yok. Dark Passage gazetelerde boy gösterirken League of Legends ve Dota 2 diye bir oyun yoktu.

• Oyunu nerden temin edebilirim eski d&d oyuncusuyum siteden indirmek istedigimde hata veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler sadece 5v5 pvp var dıyolar oyunda :/ ne kadarı dogru bunun
  • Neverwinter Yakında Türkçe olacak, gizli bilgi olduğundan tam tarih veremiyorum. Fakat çok yakında olduğu kesin. Yakın zamanda oyuna yeni PvP mapları gelecek bu sayı artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi center74 -- 11 Haziran 2013; 9:30:38 >
  • oyunun pvpsi nasıl özellikle son levellarda?? her oyundaki pvpleri öğrenmeye çalışıyorum da.. yani bilmediklerimde..
  • aldosfirestarter@seiferalmasy34 lvl40 mage im var.seviyeli bir lonca arıyorum.
  • Nicklerini verdiğiniz kişileri ekledik ama bir cevap alamadık. Bu guild dağılmış olabilirmi?
    Başka türlü katılmak mümkünmüdür? Find guild bölümündede bulamadım bu guildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fosfat

Nicklerini verdiğiniz kişileri ekledik ama bir cevap alamadık. Bu guild dağılmış olabilirmi?
    Başka türlü katılmak mümkünmüdür? Find guild bölümündede bulamadım bu guildi

Guild devam ediyor TeamSpeak kanalına katılırsanız oradan yardımcı olurlar
  • valla ben de ulaşamadım verilen nicklere.acaba başkası mı ilgileniyor?
  • Guild hala açık mı? Şu an 20 levelim dragon serverindeyim.Adım LightWay.Thiefling B.K'ım.
  • Guildimiz halen aktif haldedir, kişi sayımız oldukça arttı ilginiz için teşekkürler konuya başvuru linkleri ekledim. :)
  • Neverwinter'in kapalı betadan beri ilk guildi "Vatan" diye biliyorum :)
  • Selamlar daha önce bir çok mmo oyunu oynadım hala guildiniz aktif ise katılmak isterim.
  • Oyuna dün başladım 14 lvl oldum guild hala aktifse katılmak isterim
  • aktif mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.