Şimdi Ara

NeverWinter Türk Guild'i MassiveStroke (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neverwinter player durumu nedir bol bol player var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • player çokta son patch batırdı oyunu.Baya zorlaştı oyun.herkezde yok ama belli kişilerde son patch sonrası performans düşüklüğü oldu.bütün grafik ayarlarında 20 fps alıyorum en fazla.bu şekilde de oynanmıyor o yüzden düzelene kadar ara vardim.türk oyuncuda çok clanda çok sıkıntı olmaz.sadece steam'de günlük 4k oyuncusu var.
  • Vay be 2 yıl geçmiş. 2 yıl önce oynuyoduk massivestroke guildi ile. Resimde sağdaki atı şaha kaldıran eleman bendim. O kadar uğraşmıştık o resim için Hala oynayanlar varsa eskilerden selam olsun. Nickim Alucard'dı
  • Beyler bey oynarken para yatırmadan pvpde tek yiyordun şimdi orta halli bir karakter yapmak ne kadara patlar

• -Yeniçeri- kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar guildi ben devrettim hatırladığım kadarı ile bıraktılar.

Alucard vay kardeşim nasılsın :D
  • Başlamayı düşünüyorum guild hala aktif mi? Oyun hakkında bilgim yok great weapon fighter kasmayi düşünüyorum ama end game de pve olarak en çok hangi class tercih ediliyor tavsiye verirmisiniz birde en kolay farm para kasan class olarak.pvp olarak oynamayı düşünmüyorum çünkü sevmem.
    Cevaplar için teşekkür ederim.

• elimden gelidğince yardım edeyim.

öncelikle oyundaki para sistemlerini araştırmanızı öneririm.

yanlış aklımda kalmadıysa 2 tür para birimi +1 de para ile alabileceğiniz ve oyunu yapan firmanın marketini kullanabileceğiniz birim var.

normal bildiğiniz gold
    astral diamon
    zen

gold moblardan kestikçe çıkıyor, itemleri npc lere sattıkça kazanıyorsunuz. pot almaya tüketim eşyaları almaya meslek eşyalarının bir kısmını almaya yarıyor. yani goldla item alışverişi çok yok bu oyunda. hiçmi yok ? var tabiki ama misal adam ortalıkta geziniyor şu itemi şu kadar golda trade ederim gibi. kodaki gibi golda pazar kurmak yok.

astral diamond denilen birim; günlük görevler yaptıkça, saatlik eventleri takip etikçe fazladan kazandığınız bir birim. bu birimle oyunun pazarında alışveriş yapabilrsiniz. bu pazar çoğu oyundna farklı. mesela knight-silkroaddaki gibi karakter aktif olarak pazarda beklemiyor. siz satacağınız itemi koyuyorsunuz o item sizden çıkıyor fiyatını belirliyorsunuz, açık arttırma yapacaksanız onun başlangıcını belirliyorsunuz o item sizin çantanızdan çıkıyor. satılırsa posta olarak oyun içinden alabiliyorsunuz direk çantanıza gelmiyor. satın alacaksanızda yine pazardan ürünü araştırıp alıyorsunuz postanıza geliyor, yine direk çantanıza gelmiyor ki bu sistem güzel.

zende normal her oyundaki paralı biirm. neler alınıyor bununla ? hızlı binekler, kostümler, yoldaş olarak türkçeleştirilen yanınızda durup sizle takılan heal atan atak yapan arkadaşlarınız olarak görebilirsiniz. he bunların tümünü hiç gerçek para harcamadanda yapabilrsiniz ama daha fazla vakit ayırmanız gerekir.

pve de parti kurulumu önemli. yani doğal olarak bir healer genel anlamıyla priest rolu bürünen 2 tip karkater ar oyunda. 1 tanesi direk priest olarak görebilirsiniz. diğeride tank+priest dersek yanlış olmaz. bu iki karakterden 1 tane hatta zindanın-bossun zorluğuna göre 2 tane mutlaka gerekiyor. + yoldaşlardanda heal geliyor pve de. canlar yüksek levellerde yüksek ama alınan damagelerde yüksek.

tankada genelde ihtiyaç olur mobu oyalaması için. ama olmazsa olmazmıdır ? hayır. ama olursa kolaylık sağlıyor.

trickster rogue denilen karakter güzel dps çıkarabilir. ama pvp de kurnaz oynamanız fırsatçı olmanız gerekir. oyunda aktif olarak 3 skill kullanma problemi yüzünden çok fazla seçenek sunamıyor aslında karakterler.

okçu var uzaktan takır taır pve de iş yapıyorlar.

ve tabiki wizarlar. hem uzaktalar hemde gerçekten güzel damage çıkarıyorlar. ama pvpde eşdeğer donanımda bana biraz zayıf geliyorlar dersem yalan söylemiş olmam.

great weapon fighter dps karakteridir. knight oynamışsanız ordaki warior olarak düşünün. vericeksin arkasına heali yardıracak gidecek.

he birde yine knight oynamıssanız bilirsiniz debuffer muhabbeti vardır. bu rolde bir sınıfta var. pve ve pvp de düşmanın savunmasını v.b kırabiliyorsunuz, damagede verebiliyorsunuz.

oyunda her karakter tek başına en üst seviyeye ulaşabiliyor. yani çoğu oyundaki gibi bir karakter (özellikle savunmaya yüklenmiş healerlar) başkasına ihtiyaç duymuyor aslında. ama tabiki direkt atak odaklı karakterler çok daha hızlı level atlıyor görevleri daha hızlı yapıyor.

gerisi artık sizin oyun zevkinize kalmış. bende 1 yıldır oynamıyorum. pvplerde genelde adil-denk takımla gelmiyor ve türklerde gittikçe azaldı. açıkcası pvp çok iyi olmayınca bir yerden sonra pve işi sıkıyor. nereye kadar kasıcaksınız, nereye kadar kesiceksiniz. pvp deseniz 1 oyun keyf alıyor diğer oyun aşırı eziliyorsunuz. 1 wizardı 3 4 kişi kesemediğimiz oluyordu. bu çok iyi oynadığı için filan değil, donanımı aşırı güçlü olunca siz pek etki edemiyorsunuz.

daha detaylı ehberleri okursanız aklınızda şekillenir.

sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

guilde gelirsek facebookda filan türk guildleri var. hala yoğunlarmı bilmiyorum. genelde yaza doğru çok yoğunlaşıyor oyun. ayrıca oyun türkçe dil desteğini kesti. yani oyunun temel kısmı türkçe. ama sonradan eklenen senaryolar ingilizce hatta bazı kelimeler ispanyolca durumda.

• Hala oynayan türk klanı varmı türklerle oynayabileceğim ve genel olarak oyuncu sayısı stabil hale geldimi yeni server falan varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.İlk beta haldeyken oynadığımı hatırlıyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawmu19

Hala oynayan türk klanı varmı türklerle oynayabileceğim ve genel olarak oyuncu sayısı stabil hale geldimi yeni server falan varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.İlk beta haldeyken oynadığımı hatırlıyorumda.

Hocam buldun mu oynayan türk, ya da bu guild hala aktif mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.