Şimdi Ara

NEVŞEHİRLİ ARKADAŞLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yakın zamandaNEVŞEHİRİN merkezini gezmeyi düşünüyorumda şimdi merkezde nereler gezilir ne yenir ne alınır bakın ne işin nevşehirde falan demeyin yani tarihi yerler falan nereler gezilir lütfen yardım he bu arada kapadokyay yani ğeri pacalarına nası lgidilir yakınmı lütfen yardım edin acil

• kapadokya bölgenin ismidir.avanos ürgüp buralara git bence
  • dedğim gibi merkezde nereler gezilir rarih mekan varmı ne yenir neyi meşhur ve kapadokyayanasıl gideblrm
  • Nevşehir merkezde gezilecek pek yer yok ama Avanos, Ürgüp, Uçhisar, Göreme gibi doğal güzellikleri olan yerlerde gezilecek çok yerler var.
    Buralara gitmek için her yarım saatte ve saatte bi otobüsler var çok kolay bi şekilde gideblirsiniz.
  • hmm peki arası uzakmı oralara oeri bacalarına yani nerden kalkar ayrıntlı bilgi verri mnsz
  • 20 km olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevşehirliyim. Avanos'ta Kızılırmak var oraya mesafe 20km. Derinkuyu Yeraltı Şehri var orası 30km. Merkezde gezilecek bir yer yok sadece Forum var orası da büyük değil . Peri bacalarida Ürgüp, Göreme tarafında 25-30 km civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 2 Mayıs 2014; 21:08:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm peki ta o bacalara otobüs gidiyrmu ??
  • merkezde bişi yok avanosda ırmak cafeye git.
    gez kiliseleri gez
    şarap iç
    seramik atölyelerini gez.
    ürgüp de asmalı konak var orayalara bak
    hisar kalesine çık
    felan fıstık .
  • Havalar ısınınca git. Peribacalarını gez. Ürgüp göreme avanos Uçhisar. ATV kiralayıp 2 saatlik rehberli turla gezeceğin yerler var. Ama havalar şu an soğuk.

• hmm tesekkurler bn ankaradan gıderm de ıste nevsherden dırek goturen varmı veya orda tur varmı???

• Dostum kesinlikle bir tura ihtiyacın var kuru kuru gezilmemesi gereken yerler, harikalar...
    Edit:tur varmı demişsin evet tur var.
    Mustafapaşa'da(sinasos) paşa otel var aynı asmalı konak gibiydi, onlar tur düzenliyor bir araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 3 Mayıs 2014; 10:01:20 >
  • kanka ben nevsehirliyim.merkez bos gezecek yer yok ama bizim buraya gelirsen (urgup e)peri bacasi vs cok .nevsehirden urgube 20 dk da bir otobus var .urgupten avanosa saat basi otobus var.pmden yardimci olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah o zaman havalar tam bır ısınsn sıze danısırm cok sagolun bırde merkezde tarıhı cami falan varmı

• Bu 40 kadar yeralti tuneli varmia onlar nerede bilgisi olan var mi ? Ben nigdeliyim bir ara gezmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.