Şimdi Ara

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEN TAKIM ARION MU KAMIKAZE overall kac?
  • Beyler benim eski takımımdan 2 - 3 arkadaş var .Onlar bahsettiğiniz mevkilerde oynayabilir .(not:ovarell lerinin 80 ini geçmesi 2-3 gün sürebilir.)
  • gecsin oyle aliriz k. bkma 80 alti almm aykiri uzun bi is diil gelistirmek dedigim yontemi kullanin snde murat
  • yaa arkadaslar benide aranıza alırmısınız bu takıma coook ılgı varmıs yandan top toplayıcı bıle olurum noolur benıde alsanıza aranıza osman benden bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 10 Kasım 2010; 21:58:09 >
  • ooo kacakda kale arkasında oturur
  • kale arkası iiiii iiii olsun arada golde atarım ordan memo ımzanıda calıom bu arada calamadım kabul etmıyor nasıl bır ımza attıysan ıslak ımzamı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 10 Kasım 2010; 22:34:54 >
  • kaçak ben sana baştan dedim fifa al diye :D şimdi top toplayıcı değil beykide sağ kanatta olacaktın :D
  • başarılar beyler
  • Beyler benim eski takımdaki arkadaşlarda bu klube katılmak istiyor (not:3-4 kişi)ovarelleri 80 geçince takıma kaydını yapar mısın ?
  • yapariz ozgur ama cumartesi gunune kadar olmasi lzm 80 ustu sen kendini de gelistr snde dusuksun
  • TARIK su fifayi al artik senide takimda gormek istiyoruz takımda muhabbetimiz olan adamlar olunca oyun daha eglenceli oluyor
  • Murat Ellerini braz cabuk tutsunlar o kdrda zor deil gorevleri ypmk abicim dedigim taktigi bi uygulayin yaaaa
  • osman orta saha mevkısı yada forvet sag sol bossa gelırım
  • orta saha bos once bi oyun u alda ondan sona gelistir sona dusunuruz bunlari git paraya kıl oyunu al cimri
  • olum bugun al yarın yerın kesın bırak bu ıslerı kapıdakı kuyrugu bılıom bu clana gırmek ısteyen 10 larca 100 lerce ınsan var
  • ne alakasi var takımda bosluk var saglam takım olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz senide aramizda gormek isteriz bska centre midfielder defensive midfielder bide sag sol back eksikligi var ALIM HALA ACIK BEYLERRRRRRRRR
  • Abicim 7-11 arasi butun club oyunculari acik olsun Mac Yapioruz Mesela Dun Sevo Eksikti Kntta SIKINTI OLUO LUTFEN BRAZ DAHA TİTİZ OLALİM SAATLER KONUSUNDA ADAMLARİ GELİŞTİRMEYE DEVAM
  • Evet beyler biraz daha özen gösterin saat 5 te girip birdaha girmemezlik yapmayın saat leri osman belirtmiş zaten bütün takım beraber oynarsak başarı elde edebiliriz 4 kişilik takım ile değil.

Ayrıca adamlarınızı geliştirin zor bir şey değil bayrama kadar 83-84 arası olursunuz çok rahat
  • bir klüp daha kurulmuş. hadi başarılar hepinize. Türkün şanı yürüsün sanal ortamda.
  • serkan takımımızın yeni cm sidir hayırlı olsun serkan 82 sin ii kurbandan sonra 85 olcagina inaniyorum bu yuzden takıma alındın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.