Şimdi Ara

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin beyler size promu kasmıyorum black ops'dayım hep . şu taktiğin linkini atar mısın bi geçen dediğinin
  • yaw arkadaslar turk btothers in ilk sayfasina gir orda cok derin detaylı sekilde var ordan bakin torres ypmiş
  • son kez soluorum su adamlarini geliştirin oojizerz adamini bayram bitene kadar geliştirmessen atilicaksin orta sahada takımda bırsuru oyuncu var son sans veriom kurban sonuna kadar turk brothers in sayfasindan bakin butun accomplishmentlarin aciklamalari var orda benim tekrar yazmama gerek yok girin sayfaya bakın

• Beyler basvuru yapıcak arkadaslar bana ozel mesaj atmasin bnde suanda gsm numarasini hatali dio bu konunun icersine yazarsaniz mesajlari memnun olurum kaptan:osman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

son kez soluorum su adamlarini geliştirin oojizerz adamini bayram bitene kadar geliştirmessen atilicaksin orta sahada takımda bırsuru oyuncu var son sans veriom kurban sonuna kadar turk brothers in sayfasindan bakin butun accomplishmentlarin aciklamalari var orda benim tekrar yazmama gerek yok girin sayfaya bakın

dostum sen benim niyetimi anlamamışsın belli . atarsan at umrumda değil . ben rw 81 dedim kabul etmedin bidaha orta saha kasamam .
    ayrıca herşey overall da değil bunu da anlaman lazım

• rw 81 de cok yetersiz ki asil hedef 85 oyunculardan olusma en az
  • Taktiğimiz Guncel Olarak Değismektedir Bu Yeni ilk 11 imiz

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks
  • ben yokum osman herhalde almasanda olur yanı bı dertten kurtulurum
  • osman, kardeşim şu ilk mesajını editlesene. şöyle taktik maktik, kadro bilgisi, klüp tarihçesi, üye isimleri meslekleri, klüp logosu falan anladın sen, güzel bir açılış sayfası yap takıma acil önemli duyurularıda ilk sayfadan yaparsın.
  • bu arada osman arkadaşımız bu takıma ciddi emek veriyor. biraz yardımcı olalım bizde. şu logoyu elden geçirebilecek çizim yapan arkadaşlar var mı?
  • Lig TV'de son dakika olarak verilen habere göre LeGenDary Turks, NoWayOut'da forma giyen Sertan Yargov'u kadrosuna kattı. Kulup kaptan ve menajeri Osman Frozenarrow uzun uğraşlar sonucu Sertan Yargov'la ölene kadar sözlesme imzaladiklarini dogruladi. Yargov'a ödenen bonservis bedeli aciklanmazken, kendisine kulup olarak cok guvendiklerini ve basarilar dilediklerini iletti.

SERTAN YARGOV KIMDIR?

Tam adi Zlatan Sertan Yargovaski olan 22 yasindaki 92(88) overalli genc yildiz Izmir dogumlu. 5'8 boyundaki genc futbolcu kariyerine Polonya'nin Gibon Squad takiminda basladi. Kisa surede yildizi parlayan oyuncu daha sonra Praha Drink Team'e transfer oldu. Ardindan uzun cabalar sonucu Turkiye'ye getirilen lejyoner bircok Turk kulubunun formasini giydikten sonra son olarak LeGenDary Turks'e imza atti. Son takimi NwO'yla 81 macta 49 gol 35 assist yapan genc yetenegin genel klasman kariyerinde toplamda 204 gol 174 assisti bulunuyor.

PSN: ElturcoSertan

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks

• Evet arkadaslar. Herkese selamlar, takimin 2. kaptaniyim. Ismim Sertan psn'im bi önceki msjda yaziyo. Sizlerden ilk ricam herkes PSN ID'lerini ve gercek isimlerini bana pm olarak atarsa kulubun ilk sayfasini duzenleyip guzellestiricez. Hem herkes birbirini daha iyi tanir. Geceleri mumkun oldugunca 19:30-23:30 arasi online olmaya calisalim.Birbirimizin stilini ne kadar hizli taniyip adapte olursak basaridan basariya kosmamiz o kadar hizlanir Kisa surede tum takimlarin korkulu ruyasi olucagimizi simdiden garanti ediyorum sizlere
  • evet beyler bayram tatilim bitti artık aranızdayım :)

galibiyetler bizi bekliyor :)
  • bana yer kalmadı yaa kulupte nasıl ayarlıosunuz
  • Bayram sonrasi kadroda revizyona gidilecek bu arada arkadaslar 80 overall altindaki herkes kadrodan cikarilicak. Kalan arkadaslardan da sadece gercekten takima birseylere verebilecek, önemseyenler, bizle yola cikmak isteyenler kalicak. Simdiden bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 17 Kasım 2010; 22:49:23 >
  • Arkadaşlar k.Bakmayın gelemedim maçların bir kaçına ama adamımla ugrasıyordum onu geliştirmeye çalısıyıyorum bu yüzden kusura bakmayın.
  • Bn Yokken bidaha dik baslılık yapıp mac yapmaya kalkanlar takımdan atılıcaktır Hic bir mazeret solemedem gelmiyenlerde takımdan atılıcaktır mesaj veya herhangi bir sekilde belirtmeyenler serkan abi elimden bu kadar gelior yeni bir konu acip orda sertan arkadasimiz bunlari duzenlicek yeni 2. kaptanimiz bn Son Kez Tekrr Ediyorum Bayramadan Sona Hala Dusuk Kalanlar Clubten AtılıcakDun Bensz Yapılan Maca Cok Sinirlendim Umarim ii Bir Mazeretiniz Vardir
  •  New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac
    Bayram sonrasi kadroda revizyona gidilecek bu arada arkadaslar 80 overall altindaki herkes kadrodan cikarilicak. Kalan arkadaslardan da sadece gercekten takima birseylere verebilecek, önemseyenler, bizle yola cikmak isteyenler kalicak. Simdiden bilgilerinize

arkadaslar bayram dolayısıyla akraba zıyaretlerı falan o yuzden ps den bıraz uzak kaldım.hatta o yuzden bu mesajı telefondan yazıyorum en son adamım cb82 sw 81 rb 79 du.ps nın basına gecınce ılk ısım adamı 85 yapmak olcak.bu haftakı maclara matematık performans odevınden dolayı katılamayacagım .
  • Murat Artik Aksamlari Online Ol Yada Biz Back Aramaya Basliyalim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.