Şimdi Ara

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar revizyona bugun itibariyle basladik. Yeni logomuz yapim asamasinda, kadro tekrardan yapilandiriliyor. ONLINE OLMA SORUNU OLMAYAN, Tercihen headset sahibi, CAM,LAM,RAM bölgelerinde taktige göre degiserek oynayabilecek, guzel pas yapabilen 85+ orta saha, Defansin kanatlarinda bek olarak görev alacak tercihen yuksek overalli DEFANS, defansin ortasinda cb olarak oynayacak uzun boylu kafa toplarina hakim CB ve kaleci alinacaktir. Basvurulari bana yapabilirsiniz. Bayram bitiminde hizli bisekilde yeni logo buyuk ihtimal yeni takim yeni dizayn ve taktikle basliyicaz. Ne kadar cabuk basvuru yapilirsa, deneyip sonuc almamiz o kadar hizli olur
  • @Promurder
    Klüpten cıkardığı icin eski takımıma başarılar diliyorum. Yolunuz acık ola.
  • hocam ben son maçlarda cdm oynadım. Benim adam en yüksek LW-84. Demişsiniz ya bayramdan sonra 85 altı çıkarılacak ben orta sahada 85 olmam mı gerekiyor takımda kalmak için ? Yoksa herhangi bi mevkide 85 olsam takımda kalır mıyım?
  • yok kardeşim merak etme kalırsın takımda :) tabi oyundaki performansın ve katkına bağlıki şuana kadar gayet başarılısın bence :)
  • ozaman benım takımda hıc sansım yok oyunu daha hıc oynamadım bıle
  • Her Gecen Gun 1ER 1 ER Arttarsan Problem Olmaz AMA YERİNDE SAYARSAN PROBLEM VAR DEMEKTİR
  • YUZİNİN ATILMA SEBEBİ DUZENLİ OLARAK OYNAMAMASI BELLİ SAATLERDE DUZENLİ SAATLERDE ONLİNE OLAMAMASİDİR DUZENLİ OLARAK GİREN CİDDİ OYUNCULARDAN OLURSA İİ OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac
    Evet arkadaslar revizyona bugun itibariyle basladik. Yeni logomuz yapim asamasinda, kadro tekrardan yapilandiriliyor. ONLINE OLMA SORUNU OLMAYAN, Tercihen headset sahibi, CAM,LAM,RAM bölgelerinde taktige göre degiserek oynayabilecek, guzel pas yapabilen 85+ orta saha, Defansin kanatlarinda bek olarak görev alacak tercihen yuksek overalli DEFANS, defansin ortasinda cb olarak oynayacak uzun boylu kafa toplarina hakim CB ve kaleci alinacaktir. Basvurulari bana yapabilirsiniz. Bayram bitiminde hizli bisekilde yeni logo buyuk ihtimal yeni takim yeni dizayn ve taktikle basliyicaz. Ne kadar cabuk basvuru yapilirsa, deneyip sonuc almamiz o kadar hizli olur

ffo bıldıgın gıbı onlıne oldugum gunler adamı gelıstırıyorum ve 1sevıye atlatıyorum ıstersenız benı yedege atın ben onlıne oldugun ben olmadıgım zaman o arkadas olsun benım ıcın sorun olmaz bu arada adamın cb dekı gucu 82

•  New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 18 Kasım 2010; 21:47:47 >
  • Şuna atıldı değilde kluple ilişkileri kesildi desek
  • baslamadan biten bi sevgiydi herkese boll goller
  • kaçak nediyosun yav
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:47:03 >
  • fifa12 de we are 12 de gorusmek uzere
  • Yarin Aliosun Kacak oyunu Adami uyuz etme 40tl zaten bide takaslican eger almassan cok uzulurum
  • Evet Arkadaslar Bayramdan Sonra Takımda Elemeler Yapıcam Herkes Oynadığı Oyuna Kendini Versin Overall Onemli Ama Onun Hakkını Vermeside Onemli bu yuzden sanki gercek futbol gibi dikkatli oyniyalim rica edirum niye ciktim dememek icin
  • evet yaa kaptan kendini parcalıyor biraz calısalım hem azimle sıcan duvarı delermis
  • Benim Gosterdiğim ilginin yarısını gosterse cok ii bir takım oluruz
  • senin gosterdiğini herkez gosterse rtuk kapatır oyunu:)
  • benim CB 85 oldu .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.