Şimdi Ara

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler klube gelmek isteyen kişiler burdan veya pm den bildirsin birde sık online olan kişiler aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quexstre48 -- 13 Kasım 2010; 14:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

serkan takımımızın yeni cm sidir hayırlı olsun serkan 82 sin ii kurbandan sonra 85 olcagina inaniyorum bu yuzden takıma alındın

tamam dostum 85 yetmez, 90 olmak lazım:)
    bu akşamdan itibaren takım arkadaşlarını eklemeye başlıyorum
  • beyler kaleci ve sol beck stoper alımı devam etmektir
  • beyler aksam saatlerinde online olmayan insanlar klubten cikarilicaktir mazereti olmıyanlar dişinda
  • orta sahanin her bolgesinde alim vardir
  • geliştirmede onemli diil o kolay iş dedigim taktiklehafta sonlari aksam online olsun yeter kaleci ve backler stopper LAZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• bende aranızda p.zartesi gunu oılucam bı aksılık olmassa cok fazla onlıne olma secenegım yok kufurlerı sımdıden duyar gıbıyım ama olsun once takım
  • hadi len kacak hergün onlinesın :D geç bile kaldın almaya oyunu :D
  • psn: BERGX35

• berk mevki olarak nerde oynuosun ve overall in kac
  • kale arkasinda takılırsın tarık en kotu problem yok bi alda oyunu
  • Beyler bisiy sorcam takımlar resim olarak yapay bi saha koymus kroki şeklinde ustune oyuncularin isimleri yazmiş o işlerden anliyan birisi var mi bn ole işlerden pek anlamm
  • Beyler ben Turk Boys takımındaydım birleşmişiz. Mevkii:CAM-81
  • tmm kardes ekliorum adamini geliştirmeye devam 81 fazla yeterli deil bizim icin
  • osman sende adam bulmussun begenmıyon
  • tmm kardes ekliorum adamini geliştirmeye devam 81 fazla yeterli deil bizim icin
  • bizim yeni aleximiz kacak olucak ama 85 e kadar geliştirme yapmasi lazim rekabet var malum turnuvalar baslamadan hazir olmamiz lasim
  • BUGUN SAAT 7 8 Gibi Toplancaz Beyler
  • yarın oyunu alıcam ınsallah bı aksılık olmassa ama haftanın sadece 1 gunu sabaha kadar oynayabılırım osmanım malum calısıoz
  • bu arada benim adamı lw'ye koydum 84 oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.