Şimdi Ara

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn turk boys tkımındanım tkımız bırlesmıs bolgem rw-rm 81 ov um
  • beyler ucuz yollu bi kulaklık nerden bulabilirim.
  • valla tahtakalede kulaklıklar sony 95 tl baska bilmiom kucuk micler var bn onlardn aldim 20 tl hesapli 3 yıldırda kullaniyorum hicbi sorun yok
  • 2 dakika once ps3 e giriodu simdi girmio uyuz oldum suggested error verior abi ne oldu acaba ps3 e reset attim modem e attim dedigi herseyi yptn hala grmior
  • Osman kulüp logon hazır.

New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks

[center][image]http://img121.imageshack.us/img121/5215/ltrp.png[/image][/center]
    Profiline gir "imza" bölümüne yapıştır bu kodu.

---

Bu da taktiğini kadronu oluşturduğun site:http://www.footballuser.com/
    Üstten "create a formation"a tıklayıp kadronu hazırlarsın.

---

Hadi hayırlısı olsun, bol goller.

• Beyler dün club maçlarına katıldım .Ancak benim büyük bir sorunum var .İnternete pro maçlar yaparken adamımın kombinabyonları geç algılıyor .Bir de server beni dün 2 kere attı.Attıktan sonra oyunu bazen açıp kapayınca düzeliyor.Ancak her zaman işe yaramıyor . Frozen dün ps3 erken kapatmamın nedenleri buydu
    Fakat ben fıfada head to head maç yaparken internetim Harika .Prom bu arada 81 oldu .Kesinlikle 85 yapıcam .Yukarıda bahsettiğim sorunlara çözüm var mı arkadaşlar ?
  • bu genel bir sorun abicim herkeste oluyor hele any oynarken baglantin kopuor yuksek baglantili olan birinin any olmasi lazim gunay abi aslan yerine daha cezvedici bi logo yapcak
  • Sorun demek sırf bende değil .
  •  New FiFa 11 Pro Club LeGenDary Turks

• Abicim Suanlik Takimdaki Oyuncular bunlar ama kim geliştirir geliştirmez ona gore bu mevkiler değişcek adamlarinizi geliştirin sona niye yedegim dememk için cmltpc ile kerem in yeri her an degişebilir dun cok guzel oynadi cemal kaptan:osman
  • @Promurder

Kaleci olarak takıma alındım mı ??
  • eet ama online olma zamanini artır kaleciliğini geliştir bayram btene kdr 85 ol
  • DUYURU 80 USTU ADAM ALIMI DEVAM ETMEKTEDİRRRRRR
  • BUGUN AKSAM HERKES ONLİNE OLSUN BU KADRODA OLMAYAN ARKLAR ALINMASINLAR TEMSİLİ RESİMDİR İİ OYNAMAYA GORE SON SEKLİNİ ALCAKTIR
  • alındım bıle bole olmaz ısyan bayragını cekerım heee
  • 1 saate geliyorum beyler.
  • bu dızılıs ve oyuncularla bu lıgı gotururuz

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 15 Kasım 2010; 22:02:09 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:46:10 >
  • mac kaybetmeyiz
  • club e basvuru yapan sertan arkadasimiz club e kabul edilidi psn ini yazarsa seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.