Şimdi Ara

New iPad biraz ısınıyor mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 3 günlük 32gb 4g kullanıcısı olarak yazayım . rahatsız edici bir ısınma söz konusu değil. sabah 9 dan beri açık en az 3 saat death rally oynandı. hep stabil.

fakat sanki ilk açtığım gün daha sıcaktı , birkaç şarjdan sonra çok daha az ısınır oldu cihaz. ya da bana öyle geliyor.
  • Isınma yaşamadım.
  • kullanıcılara itibar etmiyoruz....ısınma var dedük... tamamdır....
  • Benimki hiç isinmiyor
  • peki arkadaşlar wifi modelimi ısınıyor 3g li veya 4 gli olanımı ısınıyor
  • ikisininde ısındığını söyleyenler oldu.
  • 3-4 gundur kullanıyorum, şıkayet edecek bır ısınma hıssetmedım bu arada 4g modelı degıl benımkı
  • arkadaşlar ipad 3 aldım bugün geldi 2 saattir kullanıyorum ısınma gibi bir durum söz konusu olmadı gerçi ben 3 g sim kartlı almadım wifi kullanıyorum belki sim kartlı olanı ısınıyor olabilir sonuçta onunda bir çipseti var ondan dolayıda olabilir.
  • Bende 4G var elimi uzerinde tutugum zaman elimi yakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

Bende 4G var elimi uzerinde tutugum zaman elimi yakiyor

Isınmıyor diyen yalan söylüyor. Bendede 32 gb 4g var. 1 saat elinde oynadığın zaman orta derece genede sıcak vaziyette ısınıyor. Mesela bugün dizimin üstüne koydum arkası tamamen boşluk kalmayacak şekilde 40 dakika kadar free kick oynadım. Alet resmen alev aldı. Abartmıyorum. Arkası yaktı elimi. Alimünyum arkası açıkta olunca ısınıyor ama yakacak kadar değil. arkası biyere dayalıysa vay halimize. Şunuda belirteyim ekran fazla ısınmıyor. Arka taraf yanıyor resmen. Kılıfla kullanmak arka taraftaki ısınmaya çözüm olabilir. Ekran ısınmasın razıyım. Birde arkası aliminyum olduğu için aleti bıraktığınız zaman hemen soğuyor yaklaşık 7 dakikada eski soğuk haline dönüyor. Kesinlikle alette ısınma var. Belki bi ihtimal yeni gelecek ios ile bu biraz aşağı çekilebilir. Çünkü samsung s2 de bi zamanlar alev alevdi oyun oynarken, android 2.3.6 ve ardından 4.0 ile ısınma sorunu kalktı diyebilirim. s2 ipad kadar ısınmıyor fakat s2 nin soğuması ipade göre daha uzun sürüyor.

Alette ısınma yok diyen yalan söylüyordur. Gelsin test eder gösteririz. Bi ton para verdiğim aleti boş yere kötüleyecek değilim, para verdim diyede fanlık yapıp ısınma yok diyecek değilim. Isınma dışında alet muazzam. Isınmayıda kılıfla çözeceğim. İçerisindeki donanıma zarar vermediği sürece ısınma benim için problem değil.

• bende 4 g lisi yok normal wifi kullanıyorum şarjını bitirene kadar full oyun oynadım filim izledim tunel radiodan müzik dinledim web te surf yaptım ama ısınma görmedim.
  • gerçekten ısınıp ısnmadığını anlamak için henüz erken yaz sıcaklıklarında özelliklede güneyde cihazın durumu daha objektif olarak ortaya çıkacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 9 Nisan 2012; 14:53:34 >
  • Bende wifi model var deli gibi isiniyor malesef. Gulu seven dikenine katlanir malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Isınmıyor diyen yalan söylüyor. Bendede 32 gb 4g var. 1 saat elinde oynadığın zaman orta derece genede sıcak vaziyette ısınıyor. Mesela bugün dizimin üstüne koydum arkası tamamen boşluk kalmayacak şekilde 40 dakika kadar free kick oynadım. Alet resmen alev aldı. Abartmıyorum. Arkası yaktı elimi. Alimünyum arkası açıkta olunca ısınıyor ama yakacak kadar değil. arkası biyere dayalıysa vay halimize. Şunuda belirteyim ekran fazla ısınmıyor. Arka taraf yanıyor resmen. Kılıfla kullanmak arka taraftaki ısınmaya çözüm olabilir. Ekran ısınmasın razıyım. Birde arkası aliminyum olduğu için aleti bıraktığınız zaman hemen soğuyor yaklaşık 7 dakikada eski soğuk haline dönüyor. Kesinlikle alette ısınma var. Belki bi ihtimal yeni gelecek ios ile bu biraz aşağı çekilebilir. Çünkü samsung s2 de bi zamanlar alev alevdi oyun oynarken, android 2.3.6 ve ardından 4.0 ile ısınma sorunu kalktı diyebilirim. s2 ipad kadar ısınmıyor fakat s2 nin soğuması ipade göre daha uzun sürüyor.

Alette ısınma yok diyen yalan söylüyordur. Gelsin test eder gösteririz. Bi ton para verdiğim aleti boş yere kötüleyecek değilim, para verdim diyede fanlık yapıp ısınma yok diyecek değilim. Isınma dışında alet muazzam. Isınmayıda kılıfla çözeceğim. İçerisindeki donanıma zarar vermediği sürece ısınma benim için problem değil.

Centauri görsün bunları. İnanmaz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Centauri görsün bunları. İnanmaz ama

Ondakiyle bendeki farklı cihazlar der Isınma kesinlikle var, o kadar şikayet boşa değil. Bugün dayım bile oyun oynarken elimden aldı dedi uuh ne kadar ısınmış bu. Allahtan ekran çok ısınmıyor. Ama dediğim gibi bir nebzede olsa güncellemeyle ısınmanın biraz daha inebileceğini düşünüyorum. En azından yakmayacak seviyelere inse. Yemin ederim bugün yandı elim arabada oynarken, dizimin üzerine koymuştum bi aldım şaşırdım bildiğin fırın. Ayrıyetten gece 10 gibi dedeme göstereyim diye açtım aleti sobanın yanında kurcaladım, içerisi epey sıcaktı. Yine baya ısındı. Yazın kullanımda 35-40 derece havalarda elleri terletecek sanırım. Dediğim gibi havadar hafif rüzgar esen yada soğuk ortamlarda yada elde kullanımda yada aralıklı kullanımlarda çok rahatsız eden bir ısınma olmuyor. Ama daha infinity blade 2 yi deneyemedik jailbreak olmadığı için. Bence o oyunda ısınma tavan yapacak.

NOT: Eğerki hala diyorsanız diğer ipadle 5 derece bu kadar hissettirmez diye. Demekki ipad 2 dede ısınma problemi varmış derim başka açıklaması yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 9 Nisan 2012; 1:22:31 >

• 5 gundur ipad 3 kullaniyorum.
    Kesinlikle isinma sorunu yasamadim
  • A5x işlemcisi nasıl soğuyacak peki? üstündeki ısıyı eğer kasaya dağıtmaz ise işlemciyi yoran bir uygulamayı açtıktan 10 yada 20 dakika sonra anakart çok ciddi hasar alır ve çöp olur arkadaşlar. biz herşeyi kusursuz istiyoruz "ısınmasın, takılmasın, herşeyi çalıştırsın, hemen şarz olsun, günlerce şarzı bitmesin daha ince olsun vs." ama malesef olmuyor...
  • Galaxy tab 7.7 almayı düşünürken nedense aklım yeni ipad 32 gb+4g'ye doğru kaymaya başladı...
    Ancak şu yorumlara bakınca ısınma sorununun, yaz sıcakları başladığında daha net ortaya çıkacağını düşünmeye başladım...
    Demekki biraz daha bekleyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Galaxy tab 7.7 almayı düşünürken nedense aklım yeni ipad 32 gb+4g'ye doğru kaymaya başladı...
    Ancak şu yorumlara bakınca ısınma sorununun, yaz sıcakları başladığında daha net ortaya çıkacağını düşünmeye başladım...
    Demekki biraz daha bekleyeceğim...

Yok be dostum sunları yazarken 9'guncellestrme yapip nette takiliyorum,hatri sayilirbi isinma var,abartildi kadar bise yok
  • Ben size şöyle özetliyim. 20-23 derece olan doğalgazlı evde elde kullanırken ısınma hafif
    Aynı evde dizinin üzerine yada battaniye yorgan tarzı şeyin üzerinde kullanırken ısınma yoğun
    Aynı evde duvara dayayıp kullanınca ısınma hafif
    Sobalı odada, sıcak ortamda elinizi yakacak kadar ısıtıyor.

Sıcak ortama girince bilemem belki ipad 2 de ısınıyordur. Bütün cihazlar ısınıyor ama yeni ipad sıcak ortamda ısınıyor. Devamlı soğuk klimalı ortamlarda deneyip ısınma yok diyenler bundan söylüyor olabilir.

Zaten ısınma yok diyen arkadaşlar 20-25 derece ortamlarda hafif ısınmaya maruz kalıp abartılacak bişey yok diyenler. Yaz sıcaklarında ısınma kaçınılmaz. Sobalı ortamda denedim biliyorum yani Ama sıcakta bütün cihazlar ısınıyor ipad 2 nin üstüne 5 derece koyacaksınız işte. Apple ın kendi test etmiş olduğu veriler bunlar.

Ben tekrar söylüyorum cihazın ön kısmı fazla ısınmıyor. Kılıfla kullanın. Ben targus vuscape aldım ipad 2 için olanından. new ipade oldu. Çok hafif sorun yarattı ama iyice köşeye itince birebir uydu. Bundan sonra kılıfsız kullanmayı düşünmüyorum. Stand olayı ayrı bir kolaylık ve hava katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 12 Nisan 2012; 0:35:09 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.