Şimdi Ara

New iPad biraz ısınıyor mu? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni i pad'in ısınma sorunsalının yazılımla düzelebileceği söylenir oldu, bu ne kadar doğru olabilir arkadaşlar?
  • Selam beyler cihazı dün aksam yeni aldım ancak kurcalama fırsatı buldum fakat yazılan

Bütün mesajları okudum şimdi bizzat kendim test edicem bakalım burda abartıldıgi kadar

Cihaz fazla ısınıyorum
  • New ipad

New iPad biraz ısınıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

New ipad

70 dakika kurcaladın sanırım sonuç olarak görüşün nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

quote:

New ipad

70 dakika kurcaladın sanırım sonuç olarak görüşün nedir

Hocam daha ilizyon hareketlerini çözmeye çalışıyorum

• bu sürede ısınma olmadı mı
  • şu ana kadar rahatsız edici bir ısınma yok
  • Az falan değil ACAİP ISINIYOR! Gün ışığında ekran parlaklığı açıkken.
    Bakınız açtığım konu:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60728189
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Az falan değil ACAİP ISINIYOR! Gün ışığında ekran parlaklığı açıkken.
    Bakınız açtığım konu:

Yahu hocam Antalyanın 50 derece sıcağında kullanmışınız sonra ısnıyor diye konu açmışınız

sizinki de işmi şimdi allah aşkına
  • Dün media markt'ta baktım. Rahatsız edici bir ısınma vardı kesinlikle. Daha önce incelediğim cihazda ise yoktu. İlginç bir durum.
  • Nova 3 indirdim ve yarım saat oynadım öyle ciddi bir ısınma sorunu olmadı.
  • Alet biraz ısınıyor. Isınmıyor diyenler Apple fani veya ekran ışığı en alt seviyededir diye düşünüyorum. Ancak bu ısınma öyle söylendiği gibi kahve pişirecek kadar falan değil. İciniz rahat olsun. Cihazı iki gündür zorluyorum. ekran parlaklığı yüzde 70 ve daha az olursa ısınma daha az oluyor.
  • Dün Saturn'de inceledim: Tüm Yeni iPadler şarjda iken özellikle sol alt köşede olmak üzere ısınmışlardı. Bir de şarjsız denemek istedim ama mümkün olmadı. Fazla mı ısınıyordu; bir tanesinde rahatsız olacak kadar vardı. Ben de şöyle bir çözüm buldu: Aleti tepe takla olacak şekilde tutunca (home tuşu yukarı gelecek biçimde) sol alttaki ısıdan kurtuluyorsun ve hiç bir sıkıntı yaşamıyorsun Nasıl fikir ama

Not: Ama yine de iPad2'yi satıp, üzerine de 180TL koydum ve Amerika'dan Yeni iPad siparişimi verdim. Benim gibi iPadden sürekli kitap okuyan biri olarak ibookta müthiş netlik farkı var. iPad2 ile Yeni iPad yan yanaydı ve kıyasladığımda ben şimdiye dek bu şekilde nasıl okumuşum diyecek kadar iBooks'da netlik farkı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 14 Mayıs 2012; 11:52:10 >

• 1,5 gundur kullaniyorum abartili bir isinma yok cihazda
  • quote:

quote:

Bakınız açtığım konu:

Yahu hocam Antalyanın 50 derece sıcağında kullanmışınız sonra ısnıyor diye konu açmışınız

Arkadaşım burada hava 27 derece, ne uyduruyorsun 50 vs diye? Ben gölgede kullandım hava kapalıyken, EĞER AYDINLATMA SONDAYSA, anormal ısınıyor! Dışarda ekran başka türlü düzgün gözükmüyor. Ben de 2 tane 32 gb 4g li yeni ipad bir tane de eşimde ipad 2 var. Yeni ipadlerden biri daha açılmadı onu daha sonra deneyince yazacağım buraya.

• parlaklık ana nokta ısınmada...orta parlaklık da kullnaıyorum orta derece de bır ısınma var ...

yeni gelecek oyunlar ve hava ısınması nasıl etkileyecek göreceğiz ...
  • quote:

quote:

quote:

Bakınız açtığım konu:

Arkadaşım burada hava 27 derece, ne uyduruyorsun 50 vs diye? Ben gölgede kullandım hava kapalıyken, EĞER AYDINLATMA SONDAYSA, anormal ısınıyor! Dışarda ekran başka türlü düzgün gözükmüyor. Ben de 2 tane 32 gb 4g li yeni ipad bir tane de eşimde ipad 2 var. Yeni ipadlerden biri daha açılmadı onu daha sonra deneyince yazacağım buraya.

O zaman sizin cihazinizda bir sikinti olabilir dedigim gibi 3 gundur full kullaniyorum oyle abartili bir isinma yok

• Ekran ışığı tamamen açıkken wifi açıkken birileri 30 dakika oyun oynasın, öyle konuşalım, ekranı ışığını kısmayın.
  • Yaklaşık 1 aydır Yeni iPad' le çalışıyorum. iPad2 de kullanan biri olarak ısı pek farketmedi önceleri. Ancak sıcakların bastırması ile birlikte ısı rahatsız edici düzeye çıktı.

Forumdan edindiğim bilgilerle şimdi ekran parlaklığını biraz düşürdüm. % 75 seviyelerine inince aletteki ısınma da 15 dakika icinde kabul edilebilir bir duruma geldi.

Sanırım ekranı biraz kısarak bu sıcak yaz günlerini atlatiriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken tam bir yumurta pisirme kivamina geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.