Şimdi Ara

New iPad biraz ısınıyor mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu açarken sadece mağazada deneme fırsatım olmuştu.Bugun en sonunda 16 gb 4G li modelini aldım. Biraz kullanımdan sonra duruma göre tekrar yorum yapacagım. Su ana kadar yaklaşık 45 dakika kullandım. Aletin sol alt kısmında hafif bir ısınma var ama rahatsız edici derecede değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunn

Bu konuyu açarken sadece mağazada deneme fırsatım olmuştu.Bugun en sonunda 16 gb 4G li modelini aldım. Biraz kullanımdan sonra duruma göre tekrar yorum yapacagım. Su ana kadar yaklaşık 45 dakika kullandım. Aletin sol alt kısmında hafif bir ısınma var ama rahatsız edici derecede değil.

Hadi bakalım detayları bekliyoruz...
  • Isvicreden yeni ipadim geldi, 32gb 4g li. SOL ALT TARAF BARİZ ISINIYOR!
  • ekranı sağ tarafı bende feci ısınıyo yani smart coveri taktıgımız bölge biirde benim cihazın arkasında kapak var o oda ısıyı hapsediyo sanırım bazen ciddi ciddi tırsıyorum. sıkıntı ya ısınma problemi yada birtek benim cihazda...
  • Yeni iPad, her elektronik cihaz gibi elbette ısınıyor. Sonuçta sistem ne kadar fazla enerjiye ihtiyaç duyarsa pilden o denli enerji çekiyor ve bunun bir kısmı ısı enerjisine dönüşerek dışarı atılıyor. Eğer sistemin ihtiyaç duyduğu enerjiyi azaltırsanız, meydana gelebilecek olan ısınmanın da önüne geçerseniz. Ekran parlaklığını orta seviyeye indirin, arka planda çok fazla uygulama açık bırakmayın vb. çözümler ile ısınmayı azaltabilirsiniz.

Diğer taraftan cihazın ısınan bölgesini çeşitli maddelerle kapamayın, olabildiğince hava ile temas etsin o bölge ki taşınım ile de ısı transferi meydana gelebilsin. Aksi halde sadece iletimle ısı transferi söz konusu olur ki bu da cihazın soğuma hızını yavaşlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 2 Mayıs 2012; 13:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Yeni iPad, her elektronik cihaz gibi elbette ısınıyor. Sonuçta sistem ne kadar fazla enerjiye ihtiyaç duyarsa pilden o denli enerji çekiyor ve bunun bir kısmı ısı enerjisine dönüşerek dışarı atılıyor. Eğer sistemin ihtiyaç duyduğu enerjiyi azaltırsanız, meydana gelebilecek olan ısınmanın da önüne geçerseniz. Ekran parlaklığını orta seviyeye indirin, arka planda çok fazla uygulama açık bırakmayın vb. çözümler ile ısınmayı azaltabilirsiniz.

Diğer taraftan cihazın ısınan bölgesini çeşitli maddelerle kapamayın, olabildiğince hava ile temas etsin o bölge ki taşınım ile de ısı transferi meydana gelebilsin. Aksi halde sadece iletimle ısı transferi söz konusu olur ki bu da cihazın soğuma hızını yavaşlatır.

İyi de ben de ipad 2 de var, hiç bir önlem almam gerekmiyor onda ısınma için. Bu yeni cihazda kılıfsız kullanılırsa arkası rezil olur 3 günde.

• Butun gun kullaniyorum isinma yok
  • Hala ısınma yok diyen arkadaşlar var, ya arkadaşların hislerinde körelme var ya da bana gelen 2 yeni iPad de bozuk! :)
  • İsiniyor.
  • Sol alt kisim bariz isiniyor ama el terletecek kadar, parlakligi azaltigimda isinma azaldi. targusun smartcover ozellikli kilifinida kullanmaya basladigimdan beri hicbirsey hissetmiyorum yaklasik 20 gundur kullaniyorum.
  • Arkasi kapali kilif kullandigim icin isinmayi hic hissetmedim ama cok isiniyor olsa kilifta isinirdi elbet..
  • Kırın İki Yumurta Aç Kalmazsınız İşte.
  • Bugün Bimeks'te baktım. Isınıyor ama ılık bir ısınma. Öyle abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
  • Valla dercesini falan bilmem ama bariz bir isinma var ilk kez kullandigim icin rahatsiz edicimi degilmi gorucez ilerde...
  • yaklaşık 3 saattir kullanıyorum , oyun vs denemedim yüklü olmadığı için ama web de gezinme youtube vs işlemleri ile ılık bir ısınma oldu ama kesinlikle rahatsız edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

'New iPad'

'Yeni' olmasın o?

Konu 3 Nisan tarihinde açılmış , o sırada resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadığı için yabancı ismi ile yazmak normaldir fazla kafaya takmamak lazımdır diye düşünüyorum.
  • Isınma var ama ılık bir ısınma soz konusu .. Rahatsız edici türden değil. Performansı filanda etkilemiyor
  • Hava sicaksa yanior resmen denedimde
  • ısınıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.