Şimdi Ara

New york dil okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bir şey sormak istiyorum ben üniversite öğrencisiyim şuan hazırlık okuyorum yazın da amerikaya gidicem dil ojuluna 2.5 aylığına ama ingilizceye karşı önyargım var sizce amerikadan döndükten sonra rahat bir şekilde ingilizce konuşabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu anki bilgine bağlı, ingilizceyi şu an konuşabiliyorsan düzelir biraz, ilk gittiğinde aksan yüzünden zorluk çekebilirsin, zamanla aksana alışırsın, anlaman kolaylaşır kelimeleri ama 2.5 ayda rahat bir şekilde konuşabileceğini zannetmiyorum, çok sosyal olsan, sürekli insanlarla iletişimde olsan bile 1-2 sene kalmadan, takılmadan, akıcı konuşmak zor biraz. Ben ingilizcem fena değil diyordum, 3 ay kaldım ilk başlarda aksan yüzünden baya zor anlıyordum anca yavaş konuştuklarında, 1-2 ay sonra düzelmeye başladı. uzun süre kalmak lazım. min 6 ay fln.
  • Hocam benim ingilizcem iyidir gerçekten boru değil 9-10 yıldır sıkı bir ingilizce eğitimi alıyorum ama pratik yok işte ondan korkuyorum

• Up

• Americada dil okullarının ücretleri nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viny -- 15 Şubat 2017; 21:35:37 >
  • Ben indirimden yararlanarak 2 ay 2500$ ödedim hemen hemen o civarlarda

• Tşkler :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklisin kitapdan ogrendigini pratikte uygulamak baya zor oluyor bende iyidim ielts academic 6 aldim ama havaalninda polisin dedgini anlamak icin on kere tekrarlattim . ( AKsandan dolayi harbi ingiliz aksani cok zor adamlarda temel kural her kelimenin yarisini yutuyorlar ) . Ama zamanla tabiki hem speaking hemde listening gelisiyor ama 2,5 ay biraz az bir sure yani misal benim daha rahat 1 senem var akici british aksani icin

https://www.youtube.com/watch?v=1WvIwkL8oLc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.