Şimdi Ara

New yorktan soğumanız için en büyük sebep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaki bir çok üyenin hayallerini süsleyen dünyanın en meşhur şehri new york city nin bir zamanlar dünyanın en korkunç akıl hastanesine ev sahipliği yaptığını biliyor muydunuz? pilgrim state hospital adındaki bu hastane 90 lı yıllara kadar varlığını sürdürdü.1954 te 13.000 küsür hastası vardı.ve bir yaşam fotoğrafçısı 1938 yılında bu hastanedeki yaşamı ve hastaları fotoğrafladı.işte o korkunç görüntüler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 18 Mayıs 2019; 23:56:0 >

• Türkiye bunu açık hava sahalısı xD Soğumadık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresi korkunc? Hastane sonucta. Ben de new yorkta ki coplerden bahsedeceksin zannettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğimiz normal hastane değil bir AKIL HASTANESİ.ordaki hastalarda normal hasta değil deli.yüzlerine baktığında korkmamaya çalış bakalım becerebilcek misin? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

bahsettiğimiz normal hastane değil bir AKIL HASTANESİ.ordaki hastalarda normal hasta değil deli.yüzlerine baktığında korkmamaya çalış bakalım becerebilcek misin? :)
    Hocam sen TR de hic akil hastanesine gitmedin sanirim

• 90lı yıllarda akıl hastanesi var diye neden soğuyalım ki şehirden? Caddelerdeki pisliğin fotoğrafını attın sandım.

• çok soğuduk öyle böyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim zaten Bakırköy akıl hastanesinde yatmışlığım var.zaten burda new york için dediklerim İstanbul içinde geçerli.ben antalyada yaşıyorum.akıl hastanesi yok bir şey yok oh mis
  • Sokağa çık, 10 kişiden 8'i akıl hastası. Bye.
  • akıl hastaları dışarıda özgürce dolaştığında hiçte korkutucu görünmüyorlar.asıl mesele topluca bir yerde yatırılmaları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.