06.45 AM diyor Sabah vermişler siparişi |
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (4. sayfa)
-
-
Şimdi kontrol ettim Newegg siparişlerim hep aynı gün kargolanmış. Bu aşamaya geçtikten sonra iptal edeceklerini sanmıyorum. Yılın fırsatı olur bu.
-
Newegg pricing error olan order'i honourlamaz. Ineligible to cancel olmasi sizin urunu iptal edemeyeceginizi ifade ediyor. Urunu gondereceklerini garantiler bir durum yok.
-
Encardla ben de alamadım newegg sitesi için sorun olduğunu okumuştum bir yerde.
Enpara kredi kartıyla sorun olmadı
-
17.06 sipariş 17.11 onaylandı mesajı ama hala ın processing de.Dün 1660s aldığımda bu aşama 40 sn durmamıştı.
-
benim de aynı heyecan dorukta
-
Benimkide aynı, processingde.Seninki paketlemede mi process de mi?
-
Encard ile daha önce alışverişi sorunsuz yapmıştım. Encard ile aylık ya da günlük alışveriş limitini geçiyor olabilir misiniz?
-
-
kaçırdığıma yanarım, büyük olay. inşallah gelir beyler🍀 -
ben alamadım benim de heyecan dorukta. ona göre üzülcem
-
Kargo ücreti olmaması da şaşırtıcı. Newegg sitesinden hiç kargo bedava alışveriş yapan oldu mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeormormontKargo ücreti olmaması da şaşırtıcı. Newegg sitesinden hiç kargo bedava alışveriş yapan oldu mu ?
Normalde 2500 dolar üstü bedava ama buda garip evet
-
şu an yeniden stokta mı benim cache mi sıkıntılı?
-
2500 tl üstü kargo bedava 1660 s leri öyle aldık -
dün 1660s sattı yine aynı koşullarda. kargosuz falan yani. ertesi gün an ups ile göndermişler benim aldıklarımı. transit halinde görünüyor.
-
Packaging benimki
-
Doğru diyorsun sanırım o limitim az
-
Shipped olmadı sizde durum nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X