Az önce stok eklendiğinde alabilen oldu mu ? |
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Linki ilk paylaşan arkadaşa laptoplar gelirse bi güzellik yapalım forum olarak beyler DH Forum vefasız değildir bence çiçeksepetinden bi çikolata kutusu gönderelim 😅 -
Benim dün aldığım 1660s hala provizyonda ama benim kartım şuan uçarak geliyor.Şu paketleniyora geçsin gerisi kolay.
-
3 kart denedim ben 1660s siparişim var gümrüğe takılmasın bu diye yeni üyelik açtım onla verdim sipariş tam köpek balığı olduk hemde :) -
yav dün anında iptal ettim o bile provizyonda 7bin lirayı gasp ettiler 😀 -
Sipariş packaging de umarım gelir de bu kıskançlıktan siparişleri iptal ettirmeye çalışan karaktersize nispet yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaughingCoffin -- 3 Mart 2021; 18:38:5 > -
hocam dünkü zotac 1660s'leri bugün gönderdiler o siparişim de halen provizyonda görünüyor benim
-
İn process'ten packing'e geçmesini sarı bıyık gibi bekliyorum.
-
Ekran kartı linki gönderseniz yeter hocam
-
aynı şyi ben amaznda düşündüm. Stoklar eriyince ödeme yapmadı. amazonla konuştuğumda stok bittiğini ve ödeme yapamacağımı söylediler daha bu gün. ödeme yapamama nedenimde banka kartımla 500 tl üzeri 3dsiz işlem yapamıyordum. bir gün sonra kredi kartımla denedim öyle dediler. umarım newegg farklı yol izliyordur dostum. gerçi bizimkide hala prossesing :))
-
çıldırsana biraz daha git dava da aç
-
amerika vatandaşıysan burada ne işin var? hadi 2le -
hoşt hoşt -
O çok anlık gidiyor hocam biz gönderene kadar buhar olur 😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: PummkikiAz önce stok eklendiğinde alabilen oldu mu ?
denedim , ödemede stok yok dedi :D
-
o da doğru
-
Reddite şöyle bir şeye denk geldim. Aynı olay israil'de olmuş, kur hatasından fiyat yanlış gözükmüş anladığım kadarıyla sonrasında gruplarda 300 civarı kişi alım yapmış. İptal edilmiş hepsi. Pek ümidim yok ama bekleyelim bakalım
https://www.reddit.com/r/legaladvice/comments/jbtfoh/newegg_had_a_price_issue_and_does_not_let_me/
-
Amerigaliyim, donanimhaber oluculeri ikle beraber ekran karti stogu kovalioyurum ve bana hic birakmiyorlar, hepsini dava edecegim.
-
Aldığımız kartların sipariş nosunu görürsen müşteri hizmetlerinden iptal ettirmeye çalışmayı unutma sakın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X