Şimdi Ara

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
12
Favori
67.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yanlış hatırlamıyorsam newegg ekstra gümrük masrafı çıkarsa karışmıyor, siz ödüyorsunuz. İnşallah 3-5tane birden sipariş edip başkalarına bırakmayan "uyanık"ların, o meşhur kargo firmasıyla tanışması şanlı olur...

• ibolojic İ kullanıcısına yanıt

kredi kartına borç öde de 30 tl öde kart limitini bu şekilde aşabiliyorsunuz. limitiniz 3700 kalıyor ama 3730 tl harcayabilirsiniz 30tl daha ödeyince..

fiyat yanlışsa bile şimdiye iptallerin olması gerekmezmiydi. ne konuşuyorlar acaba durun az daha bekletelimde iyice çıldırsınlar filan mı diyorlar newegg çalışanları :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umcoder -- 3 Mart 2021; 19:0:16 >
  • hocam vadesiz hesap yok en uzak atm 5km ilerde araba yok :D mesai saati dışı eft de yapamam acaba ödeme yöntemini mi değişssen

• ibolojic İ kullanıcısına yanıt

Fast ile artık 1000TL bile hemen karşı bankaya geçiyor. EFT/Havale sınırı bu açıdan esnedi en azından.

Not: Vadesiz hesap yok yazmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Mart 2021; 19:1:13 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt

Gelirse şayet ve gümrük bu ürün en ucuz 10 bin sizin 3760 gözüküyor farkı ödeyin derse.Ben ödemiyorum ya diyecek adam olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: terliktengiiriyorum

16.xx saatlerinde onaylanıp packaging olmayan var mı

Banka kartıyla mı aldınız kredi kartıyla mı?

• Üründe artık bu yazı uyarı olarak çıkıyor farklı para birimlerinde fiyat ne görünüyor acaba

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • Elitforce kullanıcısına yanıt

17.11 ödeme saati benim mail de anında geldi ama hala ön onayda kaldı.

• Çok iyi fırsatmış, tüh göremedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 3 Mart 2021; 19:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence teslim edilcek bu ürünler İngiltere fiyatıda 353 euro görünüyor
  • Fiyat da hata olduğu aşikar. Newegg parayı çekti mi çekti. Gönderirse gönderir. Göndermez ise iptal eder. Müşteri hizmetlerine şikayet edenler, yok acaba gelir mi diye soranlar vs. vs. Gönderilirse TR'ye gümrük girişini takip edip paketleri bulup üstüne kolonya döküp yakacak tipler var forumda neredeyse. Hasbelkader bu siparişler gönderilirse yılın sıcak fırsatı. Ne güzel işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Mart 2021; 19:10:6 >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt

Enpara kredi kartı. Anında çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Hocam kim şikaye etmiş o konu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: umcoder

Hocam kim şikaye etmiş o konu nedir?

"Gurbetçi bir Amerikan vatandaşı". Hesabını uzaklaştırdılar sanırım.

• 17.04'de sipariş ama paketlenmemiş, herhalde gelmeyecek. Duyuran arkadaş bi ton dua aldı, benimki olmayacak gibi ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordpeyniri -- 3 Mart 2021; 19:11:7 >
  • Oley ne
  • Darısı herkesin başına dostlar Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Amerigalı bizi kıskanıyor aga "bize niye 1300usd, TR'ye niye 3700 tl" diye şikayet etmişNewegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

Cok inandırıcı da gelmedi. Amerigalı ise bir sürü global forum var ekran kartı için, gelmiş beğenmediği ölücülerle takılıyor

• Rust in Peace kullanıcısına yanıt

Haha harbimi :D Bunu o haset arkadaşın gözüne gözüne sokmak lazım :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.