< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 3 Mart 2021; 17:59:31 > |
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
-
- A: Abi bunlar nereye gideceeeğğğ.
- B: Türkiye'ye gidecek.
- A: Tamam o zaman yükleyiverin hızlıca ayak altında durmasınlar.
- B: tm.
- C: (Malum Güruh): Bu ürünleri kapıdan çıkarıp gönderebilmek için önce cesedimizi çiğnemeniz gereq çünkü biz alamadıq.
-
Hocam tam ben açıyordum konu ismini Lenovo ölücüleri diye Neyse bakalım gelecek mi yılın en büyük sıcak fırsatı
-
İnşallah herkesin laptopu gelir. Şu pahalılık zamanında seviniriz bir nebze :)
-
O eleman bu foruma atılan ekran kartı linklerini görünce bodozlama atlamayı biliyor, çoğu kişi aldı kendi alamadı diye hemen çirkefe yatmış. Karakter yoksunu...
-
Processingde bekliyoruz,Paketlemeye geçsede rahatlasak
-
Şu ifşacı arkadaşın adını alın iptal edilirse özel olarak söveceğim çünkü.Yanlış mı diye mesaj atıp 10 dakika konuşmakta nedir ? Al geç arkadaş
-
Stoklar bitti sonuçta ürünleri birileri satın aldı üründe ne ücret yazıyorsa o fiyattan vermek zorundalar türk ticaret kanunu böyle der bilmiyorum orda bu geçerli mi :) -
Arkadaşlar in processing aşamasında olan siparişim için desteğe yazdım ne kadar sürer diye. Bana gelen cevap şu oldu:
" You're welcome. I regret to tell you that there might be an error to the item price, our team is look at this issue, would you mind allow some time to receive an update?"
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlkımmŞu ifşacı arkadaşın adını alın iptal edilirse özel olarak söveceğim çünkü.Yanlış mı diye mesaj atıp 10 dakika konuşmakta nedir ? Al geç arkadaş
İptal edilmez bence Amerika'da oluyor bu olaylar genelde gönderiyorlar. O arkadaş da sinirinden çatlar durur burada gönderilirse :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 3 Mart 2021; 18:3:1 > -
İlk siparişi veren arkadaş yanlış yaptı bilmeliydi bizim milletin bu durumlarda ne kadar çirkef olduğunu hiç paylaşmayacaktı linki. Adamlar almadan önce bir ton irdelemiş yazmış etmiz adamları uyandırmış yok şöyle bak emin misin bu fiyat olmaz gibisinden.
Hele bir k*ek gitmiş adamlara alanların hepsi türk iptal edin onları yazıyor.Diyecek laf yok cidden.
-
Bu kadar alenen haset edeni ilk defa gördüm. Yazık, harbiden yazık...
-
aynı kaderi yaşıyoruz. umarım benim kadar şanssız değilsindir.
-
Amazonda siparişler nasıl iptal ediliyorsa burada da edilebilir gibi ama ücreti çekilen laptopların gönderileceğini düşünüyorum ben de. Alanlara tekrar hayırlı olsun
-
Ben 17.26 da aldım benden sonra alan bir arkadaşımın iptal ettiler -
En son ss atan lavuk bildiğin söylüyor alanların hepsi türk diye iptal edin yazmış gördüm ss i ben kaldırmıs sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: ElitforceArkadaşlar in processing aşamasında olan siparişim için desteğe yazdım ne kadar sürer diye. Bana gelen cevap şu oldu:
" You're welcome. I regret to tell you that there might be an error to the item price, our team is look at this issue, would you mind allow some time to receive an update?"
O halde packagingler gönderilecek proccesingler iptal. Benim ki de processing.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ElitforceArkadaşlar in processing aşamasında olan siparişim için desteğe yazdım ne kadar sürer diye. Bana gelen cevap şu oldu:
devamı :
The price on the webpage must be incorrect, out team is working on this, pleas allow us some time
Fiyat olayını araştırdıklarını söylediler arkadaşlar tetikte olun :(
-
Uyanmış adamlar...
-
Packaging aşamasında benim laptop da.
-
Paylaşımda sıkıntı yok. Paylaşım yeri zaten burası. Ama o arkadaşın yaptığı karaktersizlik. Güzel bir banı hakediyor.
İmrenme: Onun var, benim de olsun!
Kıskançlık: Benim var, onun niye olsun? Özgecilik: Benim var, onun da olsun! Geniş yüreklilik: Benim yok, bari onun olsun! Çekemezlik: Benim yok , onun da olmasın! Bencillik: Onun yok, yine de benim olsun! Olmuşluk: Onun yok, varsın benim de olmasın! |
Şu forumda 10 seneden az üyeliklerin hiçbiri Sıcak Fırsatlara giremesin. Stok konusu da sıcak fırsatlara taşınsın. Anlaşıldı bu forumda hiçbirşey paylaşılmaz. Telegram grubu kurmak lazım. Ya ayda 10 tane kart çeken ayaklı alsatçılar bütün işleri berbat ediyor ya da böyle şikayet ediliyor. Stok konusundaki 15-20 tane kart çekenler gümrügü patlattı olan yine bize oldu. Ben bu saatten sonra bu forumta tek bir tane fırsat paylaşmam. |
amerika vatandaşıysan burada ne işin var? hadi 2le
|
Newegg bile yaptığı o fiyat hatasından forumdaki bazı kullanıcılar kadar rahatsız olmamıştır. Adamların aklı çıktı ya gerçekten gönderirse diye. Bir de şu faturası kesilenlere teslim edilirse mide kanaması falan geçircekler sinirden |
NJ'de saat 8, ofise 1 saat içerisinde varacaklar. Kapının önünde üst üste yığılmış 100 tane laptop bekliyor. |
Amerigaliyim, donanimhaber oluculeri ikle beraber ekran karti stogu kovalioyurum ve bana hic birakmiyorlar, hepsini dava edecegim. |
Umarım tek siparişi olanlara gelir ve çoklu sipariş verenlerinki iptal olur. |
Arkadaş ilk paylaştığında linki konuda bir sessizlik oldu 2-3 dk demekki bundanmış. Hepsi köpekbalığı moduna geçmiş |
Ban yese ne olacak hocam :D yeni hesap açıp gelir zaten 5 mesajı var.Milleti deli etmeye gelmiş iişini yaptı s*tr olup gitti |
Benzer içerikler
- burger crush
- algida ile kazan kod
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X