İlk alan saat kaçtı aldı |
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (3. sayfa)
-
-
Evet her yerde geçiyor ve sorunsuz ödeme yapılıyor
-
Enpara ile amazondan sorunsuz ürün alıyorum ama newegg çekemedi parayı anlamadım
-
Bu mail'e göre ilk alanlara gelme ihtimali henüz devam ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaughingCoffinEn son ss atan lavuk bildiğin söylüyor alanların hepsi türk diye iptal edin yazmış gördüm ss i ben kaldırmıs sonra
O elemanın nicki neydi silmiş mesajı bulamıyorum ben.
-
Ben 17.26 da aldım paketleme yazıyor hocam arkaşta benden 10 dk sonra falan aldı iptal etmişler -
17.01'de aldım process hala
-
Neye göre packaginge geçiyor, acaba banka ile mi alakalı?
-
17:02 de mail gelmiş şu anda Packaging
-
Bende 17:03 de bitti işlemlerim mail geldi iptal oldu
-
16.48de onay maili geldi ama hala processing surecinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17:18'de verdim ben siparişi, ilk önce Akbank sagolsun decline oldu, 17:38'de TEB ile ödedim. Şu an packaging.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 3 Mart 2021; 18:19:39 > -
17:26 sip
17:30 ödeme onay
17:35 paketleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kartını yurtdışı alışverişe ve mail order a kapat bence para çekildiyse -
Ineligible to Cancel
Olmuş şimdi. Geliyor mu yoksa.
-
şimdi demenize göre biri şikayet etti. ücret yanlış diye. o zaman resmi olarak hepimizin siparişi iptal edildi diyebilir miyiz? ayrıca çektikleri ücrette haftalarca provizyonda bekleyecek?
-
Biraz önce enpara müşteri temsilcisini aradım kartınız yurtdışı alışverişlere açık herhangi bir izine gerek yok alabilirsiniz dedi ama newegg den neden alamadım ödemem reddedildi bilmiyorum
-
Süreç nasıl olacak iptal mi olacak laptoplar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sirbeyin
Hocam kartını yurtdışı alışverişe ve mail order a kapat bence para çekildiyseAkbank' mı hocam? Müşteri hizmetleriyle konuştum provizyonda işlem yok, çekilmez dedi.
-
bende bir buçuk saattir öyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X