|
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (58. sayfa)
-
-
Bugün müşteri temsilcisi ile iyi cebelleştim hala bekleyin diyor. Dedim iptal maili gelmişti. Size gelen maili followup@newegg adresine gönderin dedi Bana gelen iptal mailini followup@newegg adresine gönderdim. Rma açıp kabul etmişler. Fakat iade tutarı 3120 görünüyor vergiye mi çökecekler anlamadım :)) -
Valla ha ben tam 3900 TL para ödedim adamı deli etmesinler vergi felan karıştırmasınlar yahu -
Banada rma açıp kendi kendine iptal etmişler.saçma sapan işler ve 3120 tl görünüyor.ben ek garanti eklemiştiö.4120 tl isteremmm -
-
evet arkadaşlar chatten konuştum para iadesi istiyorum göndermiyorsanız diye 1-3 iş gününde iade olacak dendi
-
Bugün ben de bağlandım tekrar. Bugün yüksek ihtimal kargolanır olmazsa 1-2 iş günü daha bekleyebilir misiniz vari şeyler yazdılar.
Hiç umudum yok ama insan bekliyor işte
-
Ben bağlanıyorum traji komik oldu artı.. Sayfa yenile demekten başka bişey demiyor -
Banada aynısınu diyip durdu. Üsteleyip iptal maili geldi dedim sonra yukarda yazdığım mail adresini verdi. Sizde oraya mail atın hocam. Yoksa o kargo etiketi geçerliğini yitirene kadar bekleyin der bunlar -
RMA geldi bana da. Anında iptal olanlar şanslı kesimmiş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Mart 2021; 23:8:22 > -
Bana iptal maili de gelmedi hocam. ikidir aynı şeyi söylüyorlar valla ilk yazdığımda 11'ine kadar bekleyin demişlerdi. Şimdi de 1-2 gün daha bekleyin diyorlar.
-
Hocam durumu açıklayan bir mail at bence followup@newegg adresine. Bana mail atınca döndüler -
newegg e bak sen kendi kendilerine rma açıp iade alıyorlar=)
rma iptali yaptım sistemden inat değilmi.
insan bi özür diler vs zaten gelmiycekte bi mail atın üzgünüz fl filan fişmekan.
-
Bana da RMA maili geldi şimdi
-
sistemden iptal et hocam=) savaşmadan ölmek yok. kesin demişlerdir bunlar uyurken biz hemen rma açıp çökelim leptaplara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 10 Mart 2021; 1:27:1 > -
ardınan kabul edildi ve para iadesi yapılacak maili bile geldi hocam kendileri yazdılar kendiler oynadılar :) iptale gerek kalmadı
-
hocam siparişler kısmında rma yı iptal et var denedinmi?
-
Aynen bankada şimdi geldi -
Baktım ama göremedim hocam
-
ben hızlı davrandım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X