Şimdi Ara

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
12
Favori
67.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediler de işte ne iptal ver ne mail var can sıkıcı durum, canlı desteğe bağlan diyorum sayfayı yenile tekrar dene diyip duruyor
  • Bugün müşteri temsilcisi ile iyi cebelleştim hala bekleyin diyor. Dedim iptal maili gelmişti. Size gelen maili followup@newegg adresine gönderin dedi Bana gelen iptal mailini followup@newegg adresine gönderdim. Rma açıp kabul etmişler. Fakat iade tutarı 3120 görünüyor vergiye mi çökecekler anlamadım :))
  • Valla ha ben tam 3900 TL para ödedim adamı deli etmesinler vergi felan karıştırmasınlar yahu
  • Banada rma açıp kendi kendine iptal etmişler.saçma sapan işler ve 3120 tl görünüyor.ben ek garanti eklemiştiö.4120 tl isteremmm
  • Newegg uygulamasında da return kısmında total refund alttaki resimdeki gibi

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • evet arkadaşlar chatten konuştum para iadesi istiyorum göndermiyorsanız diye 1-3 iş gününde iade olacak dendi

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • Bugün ben de bağlandım tekrar. Bugün yüksek ihtimal kargolanır olmazsa 1-2 iş günü daha bekleyebilir misiniz vari şeyler yazdılar.

Hiç umudum yok ama insan bekliyor işte

• Ben bağlanıyorum traji komik oldu artı.. Sayfa yenile demekten başka bişey demiyor
  • jeormormont kullanıcısına yanıt
    Banada aynısınu diyip durdu. Üsteleyip iptal maili geldi dedim sonra yukarda yazdığım mail adresini verdi. Sizde oraya mail atın hocam. Yoksa o kargo etiketi geçerliğini yitirene kadar bekleyin der bunlar
  • RMA geldi bana da. Anında iptal olanlar şanslı kesimmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Mart 2021; 23:8:22 >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

Bana iptal maili de gelmedi hocam. ikidir aynı şeyi söylüyorlar valla ilk yazdığımda 11'ine kadar bekleyin demişlerdi. Şimdi de 1-2 gün daha bekleyin diyorlar.

Hocam durumu açıklayan bir mail at bence followup@newegg adresine. Bana mail atınca döndüler
  • newegg e bak sen kendi kendilerine rma açıp iade alıyorlar=)

rma iptali yaptım sistemden inat değilmi. Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

insan bi özür diler vs zaten gelmiycekte bi mail atın üzgünüz fl filan fişmekan.

• Bana da RMA maili geldi şimdi

sistemden iptal et hocam=) savaşmadan ölmek yok. kesin demişlerdir bunlar uyurken biz hemen rma açıp çökelim leptaplara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 10 Mart 2021; 1:27:1 >
  • kara6655 kullanıcısına yanıt

ardınan kabul edildi ve para iadesi yapılacak maili bile geldi hocam kendileri yazdılar kendiler oynadılar :) iptale gerek kalmadı

• hocam siparişler kısmında rma yı iptal et var denedinmi?

• Aynen bankada şimdi geldi
  • kara6655 kullanıcısına yanıt

Baktım ama göremedim hocam

• Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)

ben hızlı davrandım.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.