Şimdi Ara

Nex 7 için manuel lens tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Video çekimi için nex 7 aldım. kaliteli videolar çekmek istiyorum prime manuel lens almaya karar verdim.

hangi lensi alacağıma karar veremiyorum. m42 adaptor alıp 28-35 mm gibi prime lens alayım sonra ihtiyaca gore yeni m42ler alırım dedim.

siz ne dersiniz ne almalıyım 200-300lira belki daha fazla butçem var ne yapayım ne dersini?

bana bir yol gosterirseniz çok memnun olurum..

şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    pentax manuel lensler var ucuz olarak. bence sen önce uygun fiyatlı lensi bul sonra o lense uygun adaptör alırsın.
  • sony prime lens almak için baya bütçe gerekli , fena pahalı , adaptör + lens düşün araştır bence

• 28-35mm arası lensler 2.8 diyaframdan aşağı olmuyor genelde . Fiyat olarak da 150+ olacağını varsayarsak sel 30mm 3.5 düşünebilirsiniz . Video haricinde de macro lens olarak oldukça kullanışlı olur
  • çok teşekkurler onerileriniz için. manuel lenslerin eskisi gibi albenisi kalmadı sanırım. fiyatları ucuz değil.

sony 30mm kafamda vardı zaten. benim anlamadığım 0ı 1000lira fakat ikinci elde 400liraya satılan var nex5le birlikte 600liraya gittiği olmuş. 300-350ye verseler alırım heralde ama yok heralde piyasada şuan..

yarına 55mm helios ve vivitar 28mm alma ihtimalim var yarına bitirmem lazım.

başka onerileriniz de olursa yine yazın arkadaşlar çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 30 Mart 2016; 2:12:23 >
  • 30mm'ye ne olduysa ben de anlamadım , sıfırı 550 civarındaydı bi anda 1000 liraya fırlamış . Bu zammın sebebi ne çok merak ettim doğrusu . Ben de 300 liraya satmıştım geçen yaz içinde . Canon fd 28mm f2.8 de düşünebilirsiniz , ortalama üzeri lenslerden birisi .
  • Sony sel 35mm f1.8 öneririm. Bütçenin üzerinde ama 2. Elde 600 civarinda bulunabiliyor. Video ve fotoğrafta çok iyi sonuçlar verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam teşekkurler oneriniz için fakat Sel 35i belki ileride alabilirim.

18-55 e karşı önyargım var bir an önce kurtulmak istiyorum :) otomatik lense karşı alerjim var 3-4yıldır daha kendi makinamda otomatik lens kullanmışlığım yoktur :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.