Şimdi Ara

next 18500 hd pcye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende next 18500 hd var.. bu uyduyu bir türlü bilgisayar ile eşleştiremedim..com da reciver görünüyor ama işlev o görünüyor..yazılım atmaya gelince hiçbirşey yok..a-yani atmıyor..ne yapabilirim..nasıl bağlarım..özel birşey varmı..usb ucu bile rs232 ucunu ricivere bağlıyorum..bir yanlışlık yapıyormuyum..?bana yardım edermisiniz..??bu arda ben uyduya yazılım yüklemek için bilgisayara bağlamak istiyorum.. elimdeki kablolar aşagıdaki kablolardan..iki şekildede var..yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

next 18500 hd pcye bağlama

• rs 232 ve asagıda verdıgım sıteden loaderı ındırın
    pcden com 1 cıkısını tanıtın pcyı yenıden baslatın

www.nextdestek.com sıtesıne gırınız
    resımlı anlatımları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Ağustos 2011; 18:09:48 >
  • 2 tip rs kablosu vardır

bazı cıhazlar genelde rs232 destekler ama çapraz olanıda vardır belki cıhazın onu destekliyordur
  • programı yükledim..iş program atmaya gelince görmüyor uyduyu..uydunun içindende yapılması gereken birşeylermi var..?
  • yardımcı olacak arkadaş yokmu acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare6670

yardımcı olacak arkadaş yokmu acaba.?

arkadas resımlı anlatım var ıste gır bak dahada olmuyorsa baska rs 232 kablo al yada uyducuya gotur atsınlar 10 tl tutar

http://www.nextdestek.com/next18500HD-resimli-yazilim-atma-kurtarma-islemi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Ağustos 2011; 18:13:48 >
  • bilgisayara hangi ucu bağlanıor bu kablonun..??birde uydudan görmesi için birşey yapmama gerek warmı..?rs232 uygulaması var sistemde onu aktifmi edecez..??teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.