Şimdi Ara

Next 2000 cis / bravia x2000 uyum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski tüplü tv'mle next 2000 cis plus receiver kullanıyordum, ve görüntü kalitesi olarak gayet memnundum. Bravia x2000 serisi lcd tv aldım, cihaza scart kablo ile bağladım ( orta kalite bir kablo ). Receiver'ım eski sisteme göre çok daha fazla ısınıyor.

Problemim şu, yayınlarda ekran tek renk üzerine, tek renk yazı gibi vektörel görüntülerde kısa bir süre yazı görünsede daha sonra çizik çizik oluyor ve devamlı dalgalanıyor, ilginç olan şu: eğer zeminde bir görsel varsa ( mesela manzara resmi ) bunun üzerinde bir yazı çıkarsa bu problem olmuyor, veya haberlerde alttan geçen yazılarda hiçbir problem yok ( sanırım zaten x serisinde hareketli yazıları düzelten bir yazılım mevcut. ) ama boş zemin veya tek renk zemin üzerinde bir yazı varsa dalgalanma yapıyor. Saatlerce açık kalsa bile hareketli görüntüler normal seyrinde

Televizyonumu dvd player'a scart bağlayıp aynı demoları bir vcd film yapıp denedim bir sorun yok.

Problemim ne olabilir ? Şimdiden teşekkürler.

• yuv çıkışı var mı cihazda?yuv varsa lcd ye ordan bağla.
  • sanırım problem bağlantı tercihim değil, çünkü benzer görüntüleri scart ile dvd player'ımdan gayet net seyrediyorum.
  • ben cihazın çıkışını demek istedim ama sendeki super plus değilse yoktur yuv zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 28 Ağustos 2007; 14:36:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.