Şimdi Ara

NEXT 2005 DCİ SKY HAKKINDA HERŞEY BURADA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrikler yazılım atma olayını halletmişsin, hepsinin açıldığına sevindim, dediğim gibi en pratiği yazılım skyla senin cihazın farkına gelince sky olanlar şifresiz olarak fullx kanallarını açar ve bilgisayara kayıt yapar senin cihazdan extra olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WPL -- 9 Kasım 2005, 8:26:52 >
  • baktım dediğin gibi yazılımlar var ama ben söylediğim sitelere gelmeden yüklemem, bunlardan önce çıkaran olmaz genelde ama şu an onlarda yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozancobur

peki siz baktınızmı bu siteye..
  • Selam,
    Cihazı alalı 2 ay oldu. RS232 ile yazılım güncelleme, programları kullanma hakkında temel bilgi verebilirmisiniz?
  • merhaba doktor
    Foruma yeni üye oldum. Hatalarım olabilir. İki ay önce 2005 sky aldim. Bilgisayardan cihaza dosya yükleme, güncelleme, rs 232 bağlantıları v.b. hakkında temel bilgiler arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.
    Hata yapıp cihaza zarar vermek istemiyorum
  • selam. cihazı güle güle kullan. çok karışık değildir, kolay kolayda cihaza zarar vermezsin yeni cihazların çoğu flash korumalı zatem. gerekli bilgiyi pmden yolluyorum, takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum.
  • herkese merhaba arkadaşlar next 2005 dci sky aldım evde bilgisayardan yazılım yükliyeyim dedim ve yükledim bütün menüler değişti eski menü şekilleri daha iyiydi değişik bir menü şeklini nerden bulup yükleyebilirim ( eski menü şekilleri futbol taraftarları içindi ve kolay uydu kurulumu vardı hatırlatmak için yazdım )
    yardımcı olursanız memnun olur ve daha büyük bir hata yapmadan sayenizde kurtarırız cihazı
  • daha önce yazılım yüklümüydü, şifreli kanalları açıyormuydu nba, c5 gibi
  • WPL teşekkür ederim, akşam deneyeceğim sorun çıkarsa ararım. Akşamları forumdamısın
  • ok ama akşam olmam 6dan sonra çıkıyorum netten ancak yarın sabah bakabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: Rea

WPL teşekkür ederim, akşam deneyeceğim sorun çıkarsa ararım. Akşamları forumdamısın

• Hoşgeldin REA bu arada yeni cihazında hayırlı olsun receiver lar satılırken zaten en güncel yazılımla satılrlar ama senin 2 ay olmuş rs-232 ile yazılım güncelleyebilirsin bu konuda yardınmcı olan siteler var zaten ordada yüklemeyi nasıl yapacağını yazıyorlar bizim receiver lar korumalı olduğundan kolay kolay sorun çıkmaz.
  • evet aldığımda yazılım attmışlardı daha sonra multivizyonlar gidince ve bende aklımca yüklemek istedim ve yükledimde multivizyonlar açıldı ama menüler değişti
  • Doktor merhaba, bahsettiğin siteleri ya da bilgileri gönderebilirmisin
  • SKY 2005 güncellemeyi tamamladım. Hiç bir sorun olmadı. Kanalları arattım hotbird kanalları çok az geldi. Hotbird sinyali de çok az. Şu an ortak çanak sistemi olan bir sitede oturuyorum. Bundan olabilirmi ?
  • anladım, görmediğim iççin kesin birşey söylüyemiyorum ama saınrım senin cihazda sunny 1030 yazılımı yüklüymüş ilk aldığında, 2005skylar ve sunny1030skylar birbirinin neredeyse yamamen aynısı cihazlardır ve birbirlerinin yazılımları yüklenebilir, tek fark menü şekilleri ve renkleridir. zannederim son sunny sunny 1030 yazılımını yüklersen eski haline dönecektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sayımkolcak

evet aldığımda yazılım attmışlardı daha sonra multivizyonlar gidince ve bende aklımca yüklemek istedim ve yükledimde multivizyonlar açıldı ama menüler değişti

• sinyal seviyesi azsa az kanal bulması normal, bunun değişik sebepleri olabilir, çanakta ayarsızlık olabilir, hava kapalıyken veya yağışlıyken sinyal seviyesi düşebilir... komşularında durum neymiş, birde açık bir havada sinyal seviyesi daha yüksekken aratmayı dene
    quote:

Orjinalden alıntı: Rea

SKY 2005 güncellemeyi tamamladım. Hiç bir sorun olmadı. Kanalları arattım hotbird kanalları çok az geldi. Hotbird sinyali de çok az. Şu an ortak çanak sistemi olan bir sitede oturuyorum. Bundan olabilirmi ?
  • WPL, bahsettiğin Disec 1a ve b ayarlarını boş geçmişim. a ve b eklenince diğer kanallar geldi. Fakat nba, pla...., kanallarını çözmüyor. Ne yapmam gerek biliyormusun?
  • menüden kanal kilitliyi açık yapmamış olma ihtimalin çok yüksek
  • SKY 2005 in dün yeni yazılımını yükledim. Fakat NBA, playboy kanalarını çözmüyor. Ne yapmam gerekiyor.
    Ayrıca 2005 sky larda biss ile ilgli işlemleri nasıl yapacağım. ayrıntılı döküman gönderebilecek olan varmı? Evdeyken denemek istiyorum
  • polsat paketindeki playboy zaten cozulemiyor su anda nba'in yazılımla gelmesi lazım aslında, menuden kanal kilitli konumdaysa onu acık konumuna getir o olmuyosa nba sifresini bulup sarı/mavi/yeşil/menü yaparak kanalın uzerine geldiginde sifreyi girmen lazım
  • nba için bulduğum şifre 20 karakter oysa sarı/mavi/yeşil/menu yapılarak gelen menude 20 den fazla karakter girilmesi gerekiyor. baska Sifre girme yolu varmı sky 2005 için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.