Şimdi Ara

NEXT 2005 DCİ SKY HAKKINDA HERŞEY BURADA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
10.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın WPL nasıl yazılım yükleyeceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Cihaz goldmaster. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megabite -- 11 Kasım 2005, 13:04:25 >
  • 2005 sky modelinde biss için ayrı menu varmı? Yoksa sarı/mavi/yeşil/menu kombinasyonu ile ekrana gelen (EMU)menu yeterlimi? 2 gün önce 10.05 tarihli yazılımı yüklediğim halde nba/multi/discovery/playboy çözülemiyor. Bazek kanallarda key upgrading bazen Nagravision, Viaaccess mesajı geliyor. Güncelleme dosyasının yüklenmesi yeterli olmuyor. Menüden kanal kilitli seçeneğini açık yaptığım halde bir çözüm bulamadım. FullX lerde bir sorun yok.
    Ayrıca, kanallar için girmem gereken keyler (....,index,kod dahil) 22 basamaktan oluşurken sitelerde NBA ve Discovery için bazı keyler sadece 16 basamak verilmiş. Bunları nasıl gireceğim?
    Yardımınızı bekliyorum.
  • üzgünüm ama goldmaster hiç kullanmadım o yüzden çok fazla yardımcı olamayacağım.
    www.turkeyforum.com
    bu siteye üye olup cihazınla ilgili bölümü incelersen sanırım gerekli bilgiye ulaşabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: megabite

sayın WPL nasıl yazılım yükleyeceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Cihaz goldmaster. şimdiden teşekkürler
  • WPL, benim soruna vereceğin tavsiyen, çözümün varmı?
  • sarı/mavi.... ile gelen menüden ayrı biss sayfası varsa oraya gir yön tuşları ile ve ikinci sıradakinin son 16 hanesini bulduğunla değiştir. sarı/mavi/yeşil/menü yapıp yeniden sarı tuşla keyleri load default yapıp okeyledinmi peki
    quote:

Orjinalden alıntı: Rea

2005 sky modelinde biss için ayrı menu varmı? Yoksa sarı/mavi/yeşil/menu kombinasyonu ile ekrana gelen (EMU)menu yeterlimi? 2 gün önce 10.05 tarihli yazılımı yüklediğim halde nba/multi/discovery/playboy çözülemiyor. Bazek kanallarda key upgrading bazen Nagravision, Viaaccess mesajı geliyor. Güncelleme dosyasının yüklenmesi yeterli olmuyor. Menüden kanal kilitli seçeneğini açık yaptığım halde bir çözüm bulamadım. FullX lerde bir sorun yok.
    Ayrıca, kanallar için girmem gereken keyler (....,index,kod dahil) 22 basamaktan oluşurken sitelerde NBA ve Discovery için bazı keyler sadece 16 basamak verilmiş. Bunları nasıl gireceğim?
    Yardımınızı bekliyorum.

• Sarı/mavi/yeşil/menu ile bir ekran geliyor. Alt kısımda load default, ekle seçenekleri var.Biss le ilgili bir şey yazmıyor. Bu ekranda 22 hanelik keyler görülüyor. Fakat nba ve discovery için verilen keyde 16 hane kod var. İlk dört hane ile index için gerekli 2 haneye ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. 2005 skylarda biss için ayrı menu varmı? Yoksa bu kodları nasıl ekleyeceğim?
  • load default yaptınmı daha önce, bunu yapmadıysan açmaz yaptıysan ve gene açmıyosa sendeki yazılımda var mı bilmiyorum ama bazı yazılımlarda biss için ayrı bölüm var o girdiğin sayfada yön tuşları ile varsa bisslerin olduğu ayrı sayfaya gidip son 16 haneyi değiştir, anlamadığım son yazılımı yüklediysen son yazılım nbai falan açıyor sende niye açmadı
  • Wpl hocam bu benim receiver kanallarda donma yapmaya başladı daha 2 hafta önce aldım ve aldığımdada yazılımını yeni yüklettim sorun ne olabilir acaba.
  • daha önce hiç duymadım veya başıma gelmedi donma ile ilgili problem aldığında yapmıyodu ve yeni başladı anladığım kadarı ile, kitlenip kalıyomu, kanal değiştirirken mi yapıyo yoksa durup dururken mi donuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: WPL

load default yaptınmı daha önce, bunu yapmadıysan açmaz yaptıysan ve gene açmıyosa sendeki yazılımda var mı bilmiyorum ama bazı yazılımlarda biss için ayrı bölüm var o girdiğin sayfada yön tuşları ile varsa bisslerin olduğu ayrı sayfaya gidip son 16 haneyi değiştir, anlamadığım son yazılımı yüklediysen son yazılım nbai falan açıyor sende niye açmadı

load default yaptım. 10.05 tarihli yazılımı (ne..tv den aldım) yükledim. En son yazılım bu. Cihaz bilgisinde de bu yazılım versiyonu gözüküyor. Sarı/...... kombinasyonu ile gelen menüde biss ile ilgili hiç bir şey yazmıyor. Acaba sky 2005 lerde biss menüsü yokmu diye araştırdım bir şey bulamadım.
  • Şuan evde olmadığım için detaylı olarak bilmiyorum ancak annemin söylediğine göre ( ben onlara türksattaki kanalları ayarladım) her kanalda 2-3 saniyelik donma oluyormuş sonra görüntü normal akışına devam ediyormuş ancak bunu sık yapıyormuş!!!!!!!!
  • biss menüsü var ama bazı yazılımlarda ayrı olarak var bazılarında ayrı olarak yok, zaten yazılım atınca nbai açar başka birşey yapmadan, ayrı olsada olmasada fark etmez burada pek çok kişide son yazılım yüklü ve nba kimsede problem yapmıyor onun için anlayamadım problemin ne olduğunu, c5 falan seyredebiliyomusun veya başka şifreli herhangi bir kanal belki yazılım atmada bir problem olmuştur?
    quote:

quote:

load default yaptınmı daha önce, bunu yapmadıysan açmaz yaptıysan ve gene açmıyosa sendeki yazılımda var mı bilmiyorum ama bazı yazılımlarda biss için ayrı bölüm var o girdiğin sayfada yön tuşları ile varsa bisslerin olduğu ayrı sayfaya gidip son 16 haneyi değiştir, anlamadığım son yazılımı yüklediysen son yazılım nbai falan açıyor sende niye açmadı

load default yaptım. 10.05 tarihli yazılımı (ne..tv den aldım) yükledim. En son yazılım bu. Cihaz bilgisinde de bu yazılım versiyonu gözüküyor. Sarı/...... kombinasyonu ile gelen menüde biss ile ilgili hiç bir şey yazmıyor. Acaba sky 2005 lerde biss menüsü yokmu diye araştırdım bir şey bulamadım.

• valla ekrem kardeş durup dururken niye böyle yapar anlamadım, eve gittiğinde bir bak olmazsa komple reset atıp kanalları falan yeniden tarat
    quote:

Orjinalden alıntı: doktorekrem

Şuan evde olmadığım için detaylı olarak bilmiyorum ancak annemin söylediğine göre ( ben onlara türksattaki kanalları ayarladım) her kanalda 2-3 saniyelik donma oluyormuş sonra görüntü normal akışına devam ediyormuş ancak bunu sık yapıyormuş!!!!!!!!
  • ne yapalım öyle yapacaz artık.
  • WPL hocam öğrendiğime göre donma hotbird de iken olmuyormuş bi ara diseq ayarlarını falan kurcalamıştım herhalde turksat ın ayarını bozdum neyse memlekete dönünce hallederim artık.
  • quote:

biss menüsü var ama bazı yazılımlarda ayrı olarak var bazılarında ayrı olarak yok, zaten yazılım atınca nbai açar başka birşey yapmadan, ayrı olsada olmasada fark etmez burada pek çok kişide son yazılım yüklü ve nba kimsede problem yapmıyor onun için anlayamadım problemin ne olduğunu, c5 falan seyredebiliyomusun veya başka şifreli herhangi bir kanal belki yazılım atmada bir problem olmuştur?
    quote:

WPL,
    Dün gece NBA çalışıyordu. Şu an NBA de karanlık ekran hiç bir yazı yok. Cine 5 çalışıyor. Ama Multileri Playboy çözülmüyor. Biss menüsü var diyorsun. O zaman menüyü kumandadan nasıl açacağım? Çünkü sarı/mavi/... ile gelen menüde biss alanı yok

• merhaba arkadaşlar bizim ne olacak sonumuz ya 11 kasım tarihli yazılımı yükledim multiler çalışıyordu 1 gün durdu ve gene kapandı bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba.....
  • düzeltiyorum keyler değişmiş doğru keylerle açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 19 Kasım 2005, 13:43:00 >
  • Next 2005 ciler buraya
  • Beyler fullx lerin yayın akışını fullx in internet sayfasımdan öğrenebilirsiniz!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.