Arkadaşlar Pendikte bir Boch - telefofunken bayiisi Next 2005 DCI + çift çanak + 20 mt kablo + çift lnb + montaj 395 YTL ve 10 taksit veriyor. Tel 491 79 31 - 32 Sizce fiyat nasıl? Bana uygun gibi geldi
Yalnız cihaz üzerinde SKY yazısını göremedim Cihaz üzerinde sky yazıyor mu normalde?
"@Sky crypt embedded" yazıyor benimkinde fiyatı bana uygun geldi
cihaz üstünde mutlaka sky yazısı olmalı senin 20 mt. kablo olduğundan fiyat normal hayırlı olsun .
Cihazlarınızı alırken garanti belgelerini mutlaka kaşeletin yoksa sonradan sorun çıkartıyorlar.
doktor selamlar, yeni kayıt oldum foruma. bende bi next 2005 DCI var (sky diil yani). alali da bi kac ay oldu. eylulde aldim sanirim. simdi ilk basta bazi kanallari izleyebiliyordum. hehralde sifreleriyle ilgili degisiklikler oldu. su anda bazilarini izleyemiyorum. mesela cine5. elle ayrica cine5inkini yuklemek istesem neler yapmam gerek? ya da misal multivisionlar vardi eskiden ama simdi malesef yok. ama anladigim kadariyla bu herkesin sorunu. yani cozulemiyor herhalde multi'ler?
acikcasi pek anlamadigimdan bu mevzulardan, neler yapmam gerek yeni yazilimlari veya emulari yuklemek icin sormak istedim sana. otomatik olarak yukleyebilecegim bi yontem var midir? yani once bilgisayara, ordan da makineye. bunun yontmeini anlatirsan sevinirim. yani mesela bazi yazismalarinizi okudum.www.nebutv.com'dan bazi bilgiler yukle denmis yazilarda. nebutv.coma baktim ancak orda bi suru dosya var yuklemeyle ilgili, yani sadece nest 2005 dci modelinin linkine tikliyorum ama onun altinda birbirinden farkli 5-6 dosya var.
hangi dosyalari yuklemem lazim. bi de yukleme olayini nasil gerceklestiriyorum. daha once yazildiysa bunlar ilgili linkleri yazabilirsen sevinirim. ya da zahmet olacak ama daha ayrintili bilgi verebilirsin direk olarak milleti mesgul etmemek adina benim e-maile yollarsan cok makbule geçer. bi de ben burda e-mailimi açık açık yazmasam bile bana direk e-mail atma sansin var midir? ilgin icin cok tesekkurler.
ali...
Bahsettiğim sitede bir editör dosya var bide yüklenecek olan güncel yazılım her ikisini de yükle editörü çalıştır daha sonra ne yapacağın sitede zaten anlatılmış kolay bide güncel bi yazılımla cine 5 i çözebilirsin ancak multivisionlar bu günlerde her gün şifre değiştiriyor o yüzden biraz umutsuz.
selamlar siteye yeni katıldım ama uzun suredir forumu okuyordum. 2005 sky almayı dusunuyorum bunun en buyuk nedenide usbden bilgisayara baglanabilmesi. arastiripta bulamadigim iki konu var sizlere sormak istedim ustunde kart girisi varmı? yani lig tv izlemek istesem olabilirmi? eger digiturk girisi varsa ikinci sorum evde salonda digiturk var. next 2005 alirsam iki canak almayi dusunuyorum. diseqc e digiturkun canagindan bir giris yaparak 3. canak olarak takabilirmiyim. Dgiturkculer tek girisli lnb olmasina ragmen 8 tane uydu baglayabiliyorlar lnbye. bu kendi cihazlarinda mumkun oluyor. Galiba Cihazlarda Lnb Beslemesini kapatarak yapiyorlar. Bu Next 2005 de mumkun olabilirmi?
sorular biraz karisik oldu ama kusuruma bakmayin daha yeniyim. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. bu arada herkese iyi bayramlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ngy
selamlar siteye yeni katıldım ama uzun suredir forumu okuyordum. 2005 sky almayı dusunuyorum bunun en buyuk nedenide usbden bilgisayara baglanabilmesi. arastiripta bulamadigim iki konu var sizlere sormak istedim ustunde kart girisi varmı? yani lig tv izlemek istesem olabilirmi? eger digiturk girisi varsa ikinci sorum evde salonda digiturk var. next 2005 alirsam iki canak almayi dusunuyorum. diseqc e digiturkun canagindan bir giris yaparak 3. canak olarak takabilirmiyim. Dgiturkculer tek girisli lnb olmasina ragmen 8 tane uydu baglayabiliyorlar lnbye. bu kendi cihazlarinda mumkun oluyor. Galiba Cihazlarda Lnb Beslemesini kapatarak yapiyorlar. Bu Next 2005 de mumkun olabilirmi?
sorular biraz karisik oldu ama kusuruma bakmayin daha yeniyim. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. bu arada herkese iyi bayramlar.
kart girişi var lig tvyi izleyebilirsin.. 3 canak kullanabilirsin 4lü switch(diseqc) alırsan.. bildigim kadarıyla 8li switchlerde mevcut 8 canak ı bu şekilde kullanıyolardır..
Herkese selam ben 2 ay kadar önce 2005dcisky satın aldım multivizyonlar gitti yeni yazılımı çıktımı birde yazılımı nasıl yükleyeceğim bilgilendirirseniz sevinirim
şuan multi için elle key girmen gerekwww.nebutv.com takip edebilirsin
a
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
NEXT 2005 DCI SKY en uygun fiyatlı nerden alınır?
ankaradakiler için ulus posta caddesindeki elektronikçilerde en uygun fiyata bulabilirler.
Nebutv sitesinden aldığım softcam ı cihaza attım ancak multi lerde sorun var nedense kanalları her açtığımda şifre çözülmüyor hatta bazen çözülüyor diyebilirim acaba tüm 2005 modellerinde böylemi???
Arkadaşlar 2005 cihazlar için 21 mart 2006 yazılımını yüklemek isteyenler http://www.nebutv.net adresinden yeni yazılımı yükleyebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: doktorekrem
Arkadaşlar 2005 cihazlar için 21 mart 2006 yazılımını yüklemek isteyenler http://www.nebutv.net adresinden yeni yazılımı yükleyebilirler.
Teşekkürler ve hooorttt :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme