18/11/2005 tarihli yeni güncelleme dosyası cikmis durumda. Fullx'ler gitti kanal arama yaptırdım ama isimleri mi farklı yüklendi bilmiyorum 1000 kanal içerisinden de tek tek onlrı bulmak zoruma gidiyor :):) Fullx'lerin değişik bir kanal isimleri var mı biliyormusunuz?
nere gitti fullxler yaw, dün akşam yerindeydiler, 800 küsürüncü kanallarda. yeni taratmadan sonra bendede gitmişti bir sefer ama bunun sebebi kötü havada taratmış olmamadan dolayı sinyal seviyesi düşük olduğundan fullxleri bulamamasıydı ertesi gün hava düzeldiğinde tarattım ve kanalları buldum
NEXT İYİ BİR MARKA
Arkadaşlar. Ben şimdi kararsız kaldım. SKY lı mı almalı sky sız mı. Yani arada baya bir fark var. Ben xxx den çok film ve belgesel seyretmek istiyorum. Evde Next 5000 CI var ve memnunum. Şimdi ikinci bir receiver almak istiyorum. Evde iki adet daha alıcı kullanabiliyrum. Sizce SKY lı mı skysız mı alayım?
hocam xxx seyretmek istemiyosan sky çakılı almak gereksiz masraf olur sky çakılının en büyük artısı fullxleri şifresiz açması bunu istemiyosan fazla masrafa gerekte yok
hocam xxx seyretmek istemiyosan sky çakılı almak gereksiz masraf olur sky çakılının en büyük artısı fullxleri şifresiz açması bunu istemiyosan fazla masrafa gerekte yok
arkadaşlar merhaba...multivizyon keylerini bir türü bulamadım.. bulduklarım da hepsi eski..yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: WPL
Çok teşekkür ederim kafamda kş bütün soru işaretleri gitti.
emu keyleri nerden alırız
www.nebutv.com a gözat.
NEXT 2005 DCI SKY en uygun fiyatlı nerden alınır?
Bir ay kadar önce karaköyde 230 ytlye aldım tünelin hemen yakınlarında bir garanti atm si var ona çok yakın bir yer adını hatırlayamıcam daha ucuza bulman çok zor normal fiyatı 310 ytl dir.
quote:
Orjinalden alıntı: doktorekrem
Bir ay kadar önce karaköyde 230 ytlye aldım tünelin hemen yakınlarında bir garanti atm si var ona çok yakın bir yer adını hatırlayamıcam daha ucuza bulman çok zor normal fiyatı 310 ytl dir.
Moralim bozuldu ben fazla vermişim ama olsun memnunum
Bence çok üzülme piyasadaki en iyi cihazlardan biri çünki.
merhaba, 2005 DCI Sky a rs232 haricinde USB den yazım güncellemesi yapılabiliyor mu? USB portu yalnızca kayıt amaçlı mı kullanılıyor? tşk.
Usb den güncelleme yapamazsı cihaz içindeki belleğe sadece rs 232 bağlantı ile bağlanabilirsi usb sadece kayut içindir.
@doktorekrem Cevabınız için teşekkür ederim.
Merak ettiğim bir konuyu daha sormak istiyorum. 2000X CIS Plus ın 2005 DCI Sky dan daha hızlı kanal geçişine sahip olduğu söyleniyor. 2005 DCI Sky daki bu yavaşlığın nedeni Sky modülüne bağlayabilir miyiz? Bu şekildeki varsayımı, elimde bulunan next broşüründeki her iki modeldeki temel bileşenlerin benzerliği nedeniyle yapıyorum (Sharp tuner, STI 5518 işlemli, 2 MB Flash vs.) Eğer yavaşlığa Sky modülü neden oluyorsa, şifre çözmediğimiz durumlarda modülü devre dışı bırakarak kanal geçiş hızının artmasını sağlayabilirmiyiz?
Bu arada brosürdeki bilgilerin doğruluğunu sınamak için, cihazınızdaki tuner in sharp olup olmadığı gibi bilgileri de belirtirseniz sevinirim.
saygılar...
bu yavaşlığı sky modüle bağlamak çok doğru olmaz sonuçta 2000cısda da çakılı modül var, 2000ler next serisi içerisindeki en hızlı cihazlar olarak biliniyor ama 2005 ve diğerleride gayet hızlı cihazlar 2000lere göre biraz yavaşlar yanlızca, çokda hissedilecek bir fark değil aslında. toner sharp olarak biliyorum aslında bileşenleri benzer olsada ana board olarak baya farklı cihazlar 2000 ve 2005ler
Arkadaşlar Bugün pendik merkez ve Bizim Mahalledeki dükkana 2005 DCI Sky fiyatlarını sordum 265 ve 260 YTL dediler Peşin olarak.
Bizim mahalledeki dükkan DCİ SKY ve Sunny modelinin aynı tip ürün olduğunu ve sadece kasasının değişik olduğunu, fiyatlarının da aynı olduğunu söyledi.
Şimdi 7 mt lik sokağın her iki tarafında birer ev düşünün ( Ben ve çocukluk arkadaşım ) Karşı komşu arkdaşta 2 tane çanak var. LNB de ek çıkış olduğunu söyledi, mesafe yeterse kablo bağlamama izin veriyor. Kablo bağlarsak kablo yu evin önündeki direkten geçirmemiz gerekecek
ALICI ile çanak arasında Maximum kaç mt kablo bağlanabilir.? Dükkancı; 50 mt den sonra sinyal zayıflaması olur dedi. Tahminlerime göre 50 mt bulmayacak,40 - 41 mt civarı olacak gibi Elktrik ve tel kablosu aynı direkten bizim binaya geçiyor buna bir de anten kablosu ekleyeceğiz ( Komşum usta gemi elektrikçisi 40 mt kablo ve araki elektrik direğinin Görüntüye negatif etkisi olur mu?
Kurulu çanak sistemine 1 den fazla Alıcı bağlamak için ille de LNB nin özelliği mi olması gerekir? Yoksa TV nin arkasındaki anten jackına T jack ile çift kablo bağlasak çalışmaz mı? Müstakil 3 kat evde her kata TV den tv ye kablo bağlansa yeterli olmaz mı? Tabii ki her katta U. Alıcı olacak mutlaka.
Niyetim kartlardaki puanlarla uydu alıcı almak farkı da kapatmak 3 kartta top 160 YTL civarında puan var 100 + 25 + 35
kaliteli kablo kullanrsan çok fazla sinyal kaybedeceğini sanmam çünki 10 katlı apartmanlara da döşüyolar bunu ordada nerden baksan 30-35 metre kablo ile bağlanıyor en alt kattaki ben sorun yaşayacağını sanmam ama servise sorman yararına olur.