Şimdi Ara

Next Amiral Gemisi Next 64 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
15
Favori
29.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next 64 IPTV Özellikli Çanaklı Çanaksız MPEG4 HD Uydu Alıcısı
    Efsanevi 2000 Tabanlı Mavi Yazılım 1 Yıl İ.K.S [Kart Paylaşımı] Server ve 1 Yıl Tüm Ülkeleri İçeren Free İPTV Hediye
    (NOT:LEGAL Kanallardır)
    TKGS Özelliği
    YouTube Özelliği
    USB Wi-Fi Aygıt (MT-7601) Desteği
    Next Connect Protokol Desteği (TV-Uydu Alıcısı Haberleşmesi İçin)
    Kolay Kurulum ve Basit Arayüz
    Yerli ve Milli Donanım ve Yazalım
    Made in TURKEY
    Patentli Ürün

Uydu Kanal Kapasitesi: 10.000
    IPTV Kanal Kapasitesi: 10.000
    İşlemci Hızı: 594MHz
    Flash Hafızası: 8MB
    RAM Hafızası: 128MB
    İşletim Sistemi: RTOS & Next
    USB Giriş: 2 Adet
    4-Digit LED Göstergeli IR Alıcı Modül
    FullHD 1080p/i Video Çözünürlüğü
    Youtube & Hava Durumu Desteği
    Teletext & Altyazı & Multifeed Desteği
    Kayıt ve TimeShift Özelliği (USB Bellek ile)
    Xtream İP TV Özelliği
    D-İPTV Özelliği
    Free İP TV Özelliği
    XTREAM IPTV HESAPLARIYLA % 99 UYUM GARANTİSİ
    Auto EMU
    cccam , newcam özelligi
    3G USB Modem Desteği
    FAT & NTFS Dosya Sistemi Desteği
    menü ayarlar bölününden online yazılım , softcam , key güncelleme özelliği
    USB Medya Oynatıcı Özelliği
    USB Hub Desteği
    USB Aygıt ve Ağ Üzerinden Yazılım Güncelleme
    USB Port Üzerinden Kurtarma Yazılımı Yükeleyebilme Özelliği

not:cihaz ile ip tv izlemek istiyen arkadaşlar mediatek 7601 chipsetli usb wifi adaptör almak zorundadırlar cihaz için önerilen usb wifi adaptörler;

next antenli usb wifi;

magbox antenli usb wifi;

magbox antensiz usb wifi

next antensiz usb wifi

değerli dostlar bu cihaz aynı zamanda piyasada 15 , 20 tl satılan mediatek 7601 chipsetli antensiz markasız ucuz usb wifi'larıda desteklemektedir.

UYARI: ip tv 'den maksimum performans almak için cloudflare nin dns hizmeti tavsiye edilmektedir.

UYARI: next 64'için en güncel yazılım test yazılımı olarak yayınlanmaktadır en güncel yazılıma ulaşmak için menü ayarlar kullanıcı tercihleri yeni yazılım bildirimi test yazılımı olarak ayarlanmalıdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 5 Mart 2021; 16:55:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Next Amiral Gemisi Next 64: IPTV Eğlencenin Yeni Sınırı

Son teknoloji Next Connect ile güçlendirilen Next 64, IPTV dünyasına devrim getirmeye hazır. İşte cihazın sunduğu olağanüstü özellikler:

Kusursuz IPTV Deneyimi: Next 64 ile en sevdiğin filmlere, dizilere ve canlı yayınlara eriş. Aktivasyon kodu elde etmek için yetkili bayilerden veya resmi web sitesinden yardım alabilirsin.

Next Connect Gücü: Next Connect, cihazını sorunsuz bir akış deneyimi için optimize eden güçlü bir yazılımdır. Ayrıca, cihazını uzaktan kontrol etmene ve güncellemeleri yönetmene olanak tanır.

Kullanımı Kolay: Next 64, sezgisel bir arayüzle birlikte gelir ve kurulumu kolayca yapılabilir. Kullanıcılar, "next 64 iptv kurulumu" veya "next 64 free iptv kurulumu" gibi anahtar kelimeleri arayarak çevrimiçi kaynaklardan adım adım kılavuzlar bulabilirler.

Kanky BISS Key Girişi: Next 64, kriptolanmış yayınlara erişmek için Kanky BISS anahtarlarının kolayca girilmesine olanak tanır. "next kanky biss key nasıl girilir" ifadesini çevrimiçi olarak arayarak ilgili kılavuzlara ulaşabilirsin.

IPTV Aktivasyonu: Next 64 aktivasyon kodu, cihazını etkinleştirmek ve IPTV hizmetlerine erişmek için gereklidir. "next 64 iptv aktivasyon kodu" veya "next 64 d iptv aktivasyon kodu" anahtar kelimelerini kullanarak çevrimiçi olarak aktivasyon prosedürlerini bulabilirsin.

Next 64, IPTV eğlencesini bir sonraki seviyeye taşıyan bir amiral gemisidir. Kusursuz deneyimi, kolay kurulumu ve güçlü özellikleri ile Next 64, televizyon izleme keyfini yeniden tanımlamaya hazır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Göremedim ama biss key girişi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Göremedim ama biss key girişi var mı?
    evet hocam biss , emu , tandberg desteği mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Netflix olsaymış tadından yenmez herhalde

• Next Amiral Gemisi Next 64 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 20 Ağustos 2020; 12:8:29 >

• cihazla ilgili video cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 16 Ekim 2020; 16:54:42 >

• Televizyona modül alsam bununla birlikte nasıl kullanacağım?

• Kullanan var mı acaba? Önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursamsa

Kullanan var mı acaba? Önerir misiniz?
    2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim gerek ip tv olsun gerek uydu kanalları olsun herhangi bir sıkıntı yaşatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim gerek ip tv olsun gerek uydu kanalları olsun herhangi bir sıkıntı yaşatmadı

Alıntıları Göster
    Hocam uydu olarak Türksat üzerinden mi kullanıyorsunuz ? İzleyebildiğiniz kanalların videosunu veya listesini de atabilir misiniz acaba ? , birde iptv için televizyonu veya kutuyu internete bağlamak gerekiyor mu
  • merkezi sistemde sadece turksat olduğu için genelde ücretli ip tv izliyorum ip tv icin sınırsız en az 8 mbps hızında internet gerekli ve next 64 ün internete bağlanabilmesi için mediatek 7601 chipsetli usb wifi adaptörü gerekli en ucuzu 20 tl den başlıyor usb wifiların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 29 Eylül 2020; 20:12:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

merkezi sistemde sadece turksat olduğu için genelde ücretli ip tv izliyorum ip tv icin sınırsız en az 8 mbps hızında internet gerekli ve next 64 ün internete bağlanabilmesi için mediatek 7601 chipsetli usb wifi adaptörü gerekli en ucuzu 20 tl den başlıyor usb wifiların.
    anladım teşekkürler
  • Next 64 kullanıyorum. D-Smart D-fix alsam nasıl kullanabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Next 64 kullanıyorum. D-Smart D-fix alsam nasıl kullanabilirim?

televuzyonda dahili uydu alıcısı ve modül girişi varsa izlwyebilirsin

• Var hocam. Ama bu sefer de next 64'teki uydu kablosunu tv'ye takmam lazım değil mi?

• plt13 kullanıcısına yanıt

evet hocam aslında bütün turk platformlarının kanallari ücretli ip tv lerde mevcut .

• Arkadaşlar Next 64 ve Next 2023 teki işlemcilerin neler olduğunu bilen var mı? Nasıl öğrenebilirim?

• Almayı düşünüyorum da nasıl ip tv olayı var ona da mı para harcıyorum nasıl işliyor o?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Almayı düşünüyorum da nasıl ip tv olayı var ona da mı para harcıyorum nasıl işliyor o?

yasal ip tv 1 yıl ücretsiz bein sportsları discoveryleri falan izleyeceksen ücretli ip tv üyeliği alıcaksınz

• Hocam ben o işten pek anlamadım bir sürü ip tv herhangi biri oluyor mu yoksa bende tivibu İnternetde var oda oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.