Şimdi Ara

NeXT kanky şifreli kanalları nasıl izlerim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
18.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayır normal kanalları izlerken oldu. Bugün bir sorun yok. Tam anlamadım neden yaptığını. geri verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Şuan için duruyor bakalım...

• travellerrr T kullanıcısına yanıt

yazılım güncellemeyi bi deneyin bölüm olarak tümü olarak seçin yüklendikten sonra tüm kanalları sil tkgs güncellemesi yap

ramazan çetinyoutube
    Next 2023 & Kanky İnternetten Güncelle
    https://www.youtube.com/watch?v=hmQHWK2ppaI
  • İks cihaz ile birlikte gelmişti süresi doldu maalesef. Acaba fiyat nedir nerden alırız ki? İpt özelliği gelmiş acaba ipt üyeliği mi alsak deneyimlerin fikri önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iks yenileme 1 yıl 160 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İks olayı sıkıntılı sinema kanalı olarak 2-3 kanal var.donma çok fazla.(netim 50mbit ve modem yakın)

• Trt 1 için key giremiyorum. Ok ve mavi tuş bir işe yaramıyor???

• Dostlar kirmizi kutu kanky ‘e softcam nasıl yukleniyor bana yardımcı olabilir misiniz? Mavi menu.. softcami indirdim ama nasil yukleniyor cozemedim

• Bu softcam yazılım bisskeydir.Öyle Şifreli kanalları falan açmaz. Platforma Üye olmadan decoder almadan bu yazılım vs ile şifreli kanal izlenmez. Sadece bazen nadir ulusal tv bisskey girerse o kanalı belirli süreyle açar ama artık oda pek kullanılmıyor zaten.

Cihaz bilgileri üstüne gel, kırmızıtuş bas 1234,aktif yazsın çık, sonra yazılım güncellemeden softcam seç kur.Güncel uydu TP listeleri vs için güncel yazılımıda yükleyebilir sıniz. Youtube vs düzeltmeleri oluyor. Sistem iyileştirilmesi vs.yazılımı güncel tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 19 Eylül 2024; 18:49:13 >
  • arkadaşlar...mevcut emektar uydu alıcımı depoya koyup yeni next kanky cihazını satın almayı hedefledim özellikle başarılı performans gösterip şifreli kanalları çözen teknoloji gözlere bayram ettiriyo...!!!...firmayı tebrik ederim...!!!... 

• Next'in minilerden en son çıkanı hangisi arkadaşlar? Birkaç modeli var hepsi 3-4 yıldır aynı sanki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.