Hayır normal kanalları izlerken oldu. Bugün bir sorun yok. Tam anlamadım neden yaptığını. geri verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Şuan için duruyor bakalım... |
Bildirim
Hayır normal kanalları izlerken oldu. Bugün bir sorun yok. Tam anlamadım neden yaptığını. geri verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Şuan için duruyor bakalım... |
yazılım güncellemeyi bi deneyin bölüm olarak tümü olarak seçin yüklendikten sonra tüm kanalları sil tkgs güncellemesi yap ramazan çetinyoutube Next 2023 & Kanky İnternetten Güncelle https://www.youtube.com/watch?v=hmQHWK2ppaI |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iks yenileme 1 yıl 160 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trt 1 için key giremiyorum. Ok ve mavi tuş bir işe yaramıyor??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 19 Eylül 2024; 18:49:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar...mevcut emektar uydu alıcımı depoya koyup yeni next kanky cihazını satın almayı hedefledim özellikle başarılı performans gösterip şifreli kanalları çözen teknoloji gözlere bayram ettiriyo...!!!...firmayı tebrik ederim...!!!... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |