Bildirim
Next Pandora Rootlu Yazılım ( 13.10.2014 )
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bu aleti ttnetten aldım pişman oldum sayılır. ne telefon olduğu belli ne setüstü box olduğu belli ne de tablet olduğu. android yazılım sorunu gırla. ya en azından tablet olarak kendini tanıtsaydı. bir de bende hd ready tv var onda çözünürlük sorunu yaşıyorum android uygulamalarda onun çözümü var mı.(hd tv almak dışında) özelleştirilmiş yazılım için teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s32 -- 14 Kasım 2014; 17:04:04 > -
teşekürler yazılımı deneyip buraya bilgi vericem ayrıca . yeni yazılım olan Next Pandora V.3022 Test Yazılımı " içinde root l yazılım hazırlanabilir mi acaba -
Üstad next 10000 uhd android uydu içinde rootlu bi yazılım hazırlamak mümkün olurmu ilginize şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vedatdg
Üstad next 10000 uhd android uydu içinde rootlu bi yazılım hazırlamak mümkün olurmu ilginize şimdiden teşekkürler
Yok hocam o modele rootlu yazilim bulamazsiniz ama guncel yaZilim bulabilirsiniz. Rotlu olmasada editlenmis icine emu gomulmus yazilar yayinlanir belli zamanlarda bazi next modellerde tandberg denilen emu sistemini aciyor bu sayede bir cok sifreli kanal axilmaktadir. Next modellerinin guncel yazilim ve softcamlar icin asagidaki linkten bakabilirsiniz.http://www.uydulife.net/forum/next-nextstar.62/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba bende next pandora uydu alıcı var mevcut androıd surumu hıcbır ıse yaramıyor ben buna baska bır androıd uydu alıcısının androd 4.2.2 custom rom yapmak ıstıyorum nerden baslamalıyım nasıl yapabılırım tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X