Merhaba arkadaşlar, televizyon ve cihazın fişini yeni takınca, televizyon açılıyor, cihaz kendini HDMI dan açıyor sonra cihaz ve televizyon bi anda kapanıyor. tekrar kumanda ile açtığınız zaman açılıyor. Kendini TV ile senkronize mi etmeye çalışıyor cihaz mı arızalandı anlamadım, ayarı filan var mı? ( Cihaz next 4k) |
NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (4. sayfa)
-
-
Cihazla hdd ya da usb den 4k remux film izleyen var mı? Performansı nasıl? 60 80gb arası filmlerim var, kasma donma yapar mı acaba? -
60-80 gb da sorun yaratacağını sanmam. Daha düşük işlemcili botech wzone da ağ üzerinden 80 gblık film oynatmıştım sorunsuz.
-
1 yıllık dsmart go için alacaksanız boşuna almayın. Özellikle sinema kanallarında sürekli donuyor. Yayın sd başlıyor 4-5sn sonra hd oluyor ama bazen HD olmaya çalışırken donup kalıyor. 10 kanalın 6 tanesinde donma yaşıyorum. Bu uygulamayı cihazın içine gömerken hiç mi test etmediler? Madem uygulama bozuk cihazın içine neden gömersin? Sorun cihazdaysa daha da fena.
-
Yayından olabilir o konu ama cihazında en kötü tarafı yazılım desteği yok, bir bug çıktı mı sorunu çözmek diye birşey yok.. -
Yayından olabilir diye bende düşündüm fakat pc ve telefondan denediğimde sorunsuz kanalları izledim. Aynı anda, aynı kanalları açtığımda next donup kalırken pc üstünden izlemeye devam ediyordum. Ethernet taktım yine düzelmedi. Paketledim geri gönderdim. Belki dsmart go'nun google tv uygulamasında sorun vardır.
-
Nokia 8010 ve Nexstar kullanan biri olarak çok aşırı fark görmedim genel kullanımda tv izleme, usb film izleme vs
-
4k film indirip (zorrent), xplayer uygulaması ile test edebilirsin (performanslı video oynatma uygulaması), eğer orda da donarsa cihazda sorun var demektir.
ayrıca, bizim yazılımcılar merviden altı çalışıyor, ne testi ? turkcell 'in tv+ uygulamasını kuramıyorum bile android kutuya (çin malı). ya android studio ile apk'sını açıp o kontrol sağlayan kodu kaldırman gerekiyor. (android developer olcan yani) -
şu an 1399 lira. dreamstar nova en ucuz 1880 lira ne dersiniz 500 lira farkı düşünüp hangisi alınır. biri 16 gb diğeri 32 doanım aynı gibi. bir kaç ekstra fark daha var gibi
-
Bende Xiaomi box 2. nesil alacaktım ama 1399 TL yi görünce Amazonda Next alayım dedim. Fiyat farkı çok fazla ama kalite yakın.
-
Bu cihazlara Netflix vb uygulamalardaki film indirmek mümkün mü
Cihazın kendi hafızasına
İnternet olan yerde indirip
İnternetsiz yerde izlemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 4 Kasım 2024; 11:56:55 > -
Hayır. Android TV'de bu mümkün değil.
-
Teşekkürler hocam
64 GB hafızalı var
Hafıza ne işe yarıyor o zaman hocam
Ben android cep telefonunda Netflix kolayca wifi olan yerde indirip
Daha sonra izliyorum -
Yorumlara baktım. Millet genel olarak memnunum diyor. 1 adet arkadaşa aldım ben. Kötü olacağını düşünmüyorum. -
Bende ikisi de var. Aralarında 500 liralık bi fark yok. Donanım hafıza haricinde aynı zaten.
-
kendi yeterli hafızası varsa indirebilirsin tabiiki, 1080p diziler 1-2 gb arası olur, 30-40 bölüm sığar oraya. -
ikisi de cortex-a35 işlemci, ram de aynıysa, ikisi de aynı cihaz demektir.
usb 3.0 ve üstü olmalı, usb'den 4k film izlemek için önemli. tabi ona göre de ssd olan taşınabilir disk takmak gerek. -
Hocam Amazon Prime video ve Netflix den indirip izlemek istiyorum
Alırken 64 GB hafızalı alıp -
xiaomi 'de a55 işlemci var , next'teki a35 'in 2 katı güçte. özellikle 4k filmlerde performans farkı olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X