Şimdi Ara

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
16
Favori
28.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olur, yapabilirsin.
    ayrıca, flaş bellek alıp ona da atılabilir mi bilmiyorum, netflix uygulaması izin verir mi. çünkü uygulama kurulduğu yere dosyayı indirir, başka yere indirmek için ayarlar kısmından bakmak lazım.

edit= yapan var.

Science·WHYSyoutube
    Can I download Netflix to a flash drive?
    https://www.youtube.com/watch?v=wRFYb0-UsfY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Kasım 2024; 14:0:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL
    Netflix de olur hocam
    Dediğiniz gibi

Next USB 2 . Ama zaten bir şey takmayacağım direkt uygulamalar için aldım

• Konuyu görünce sipariş verdim, amazon indirim ile 1325, nays indirimiyle 1225 e mal oldu. Cihazı kurup çalıştırdım. Müthiş çalışıyor. Kullandığım uygulamaları kurdum, kesintisiz ve yüksek kalitede oldukça akıcı çalışıyor. Kumandası ile tüm kontroller kolaylıkla yapılıyor. Google üzerinden hesapların senkronize olması müthiş. Tüm uygulamaları kolayca çalıştırdım. Çok memnunum cihazdan. Şiddetle tavsiye ederim.

• tommy16 T kullanıcısına yanıt
    hocam zorrent'ten ya da youtube'tan 8k video falan bulup deneyebilir misin ?

• Arkada açık uygulamaları göremiyorum o yüzdende kapatamıyorum bunun hızlı bir yolu var mı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihaz geldi ancak seste bir sorun var, kısıyorum kendi kendine yükseliyor.. kurulumda ortak kumandayı seçtim ondan olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Kasım 2024; 20:51:46 >
  • Bu next in 4k cihazlarından uzak durun kardeşim. Next Qplay 4K diye bi cihazını aldım 3 bin tl üzerinden şuanda tam fiyasko cihazlar. Yazılım berbat bir sürü hatalar var donma sorunları kendiliğinden ses açıp kapar saymakla bitmez. Günden 4-5 kez cihaz donup kapanıyordu servise gönderdim yazılım attı geri yolladılar (biz güncellememiştik sanki) yine donuyor kapanıyor. Videolar çektim üstüne gittim cihazı tekrar yolladım bir şekilde değiştirttim yeni cihaz geldi son sürüm de yüklü ama sonuç ne sonuç aynı. Kendi kendine ses yükselir düşer menü tuşuna basarsın başka ekrana atar 15-20 gün neyse hiç değilse donmuyor dedik buda başladı donup kapanıp açılmaya. Bir forum sitesinde bu cihazda bu sorunları yaşayan özellikle donup kapanıp açılma onlarca insan buldum. Çözüm yok. Servis hikaye. Next 4k cihazlar almaya değmez alternatifleri değerlendirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bahsettiğiniz cihaz bayağı eski sanırım. Bu cihaz lisanslı olduğu için yazılımsal bir sıkıntı olmaz. Google TV kullanıyor zaten.

• selamlar, alan arkadaşlardan d smart go yu deneyebilen oldu mu acaba?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Yani hocam bayağı eskide sayılmaz. Konusu açılan cihazdan özelliklerine bakarsan daha üstün gibi. Alırken konusu açılan cihazdan daha üstün dediler ondan aldım. İncik boncuk çok özellik anlamam ama konusu açılan cihazdan aşağı değildir. Aynı şekilde android box tv. İşlemcisi daha iyi galiba bakalı çok olmuştu ama. Usb 3 desteği falan da var. Valla ben çok pişmanım sonuç olarak next e bulaştığıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 6 Kasım 2024; 13:2:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Bu ses sorunu demek ki kronik bir sorun birçok şikayet var ama ben de bir sıkıntı yok direkt televizyonun sesini de kontrol ediyor. Bir ara ses televizyona geçiyordu bir kendi sesind ama şimdi televizyon oldu sabit
    benim zaten çok beklentim yok Android TV'nin Android'i çok fena yavaşlamıştı biraz rahatlatmak için uygulamaların bir kısmını bunda çalıştırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Cihaz geldi ancak seste bir sorun var, kısıyorum kendi kendine yükseliyor.. kurulumda ortak kumandayı seçtim ondan olabilir mi?
    Harici ses sistemi var sanırım sizdede aynı sorunu bende yaşıyordum ayarlardan HDMI-CEC i kapatınca düzeldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boş muhabbet .Direkt alın geçin Mi box 2 yi.

• Aldım kullanıyorum memnunum, PDF dosyalarını nasıl görüntülerim diye ararken buldum RS dosya yöneticisini yükledim USB üzerinden PDF dosyalarını çok rahat açıp okuyabiliyorum.

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende ses sistemi

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çözemedim hâlâ sorunu..evet tv sesini kontrol edlyor ,ama bir dengesizlik var..azaltıyorsun azalmıyor.. bide mibox, tivimate de takılıyor diye buna geçtim ,ee bu da takılıyor,anlamadım bu işi.

• Bugün geldi ama Philips televizyonun Android TV si daha hızlı geldi. İade edeceğim

• bende teslim almadım henüz...iade mi etsem

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.