< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Kasım 2024; 14:0:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Kasım 2024; 14:0:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Kasım 2024; 20:51:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selamlar, alan arkadaşlardan d smart go yu deneyebilen oldu mu acaba? |
Yani hocam bayağı eskide sayılmaz. Konusu açılan cihazdan özelliklerine bakarsan daha üstün gibi. Alırken konusu açılan cihazdan daha üstün dediler ondan aldım. İncik boncuk çok özellik anlamam ama konusu açılan cihazdan aşağı değildir. Aynı şekilde android box tv. İşlemcisi daha iyi galiba bakalı çok olmuştu ama. Usb 3 desteği falan da var. Valla ben çok pişmanım sonuç olarak next e bulaştığıma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 6 Kasım 2024; 13:2:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boş muhabbet .Direkt alın geçin Mi box 2 yi. |
Aldım kullanıyorum memnunum, PDF dosyalarını nasıl görüntülerim diye ararken buldum RS dosya yöneticisini yükledim USB üzerinden PDF dosyalarını çok rahat açıp okuyabiliyorum. |
bende teslim almadım henüz...iade mi etsem |