Şimdi Ara

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
13
Favori
23.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam genco
  • bu cihazi nasil root lariz

• Bu cihazla bein connect kullanan var mı? Herhangi bir donma kasma oluyor mu bu uygulamada?
  • next stick iade edip next box aldık , iyi mi yaptım kötü mü sence
  • merhaba hocalarım cihazı yeni aldımda cihazla ilgili bir sorum olacak tı normal ana hesap olarak google tv de farklı gmail hesabı youtube uygulamasında farklı gmail hesbı kullanmak mümkün oluyor mu yotube a hesap ekleyip değiştirince ana hesap google tv hesabı da değişiyor

• damdakikemancikedi kullanıcısına yanıt
    abasayfadan silinmiyor ama hesapları değiştirebiliyor sun , bu cihazın en güzel özelliği hesaplara pin koyabiliyor sun ,
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

anasayfada hangi hesap varsa youtube da da o oluyor o zaman, ikisini farklı hesap kullanmak olmuyor?

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Almayı düşünecekler olabilir diye birkaç kelam yazayım.

DSmartGo uygulaması gerçekten rezil. İçerikleri fena değil, güzel şeyler var ama uygulama kanser eder insanı. Gerçekten Go için alınmaz yani.

Cihazdan genel anlamda memnunum. Mi Stick 1080pden geçmiştim. Özellikle bellek olayı internet üzerinden gezinme de baya bi etkiledi. Ancak UX açısından biraz daha zayıf. Store direk girebileceğim şekilde anasayfaya ekleyemedim. HDMI-CEC iyi çalışmasına rağmen ses tuşlarınında sürekli sorunlar yaşıyorum, tek kumanda kullanımı stabil değil kısaca.

Öte yandan fiyat performans olarak hala en iyi seçenek gibi. Tamam ahım şahım bir kalitede olmayabilir, fakat 1400tl civarına da bu özellikleri sunan lisanslı bir model bulmak imkansız. Bu cihazlarla karşılaştırma yapabileceğimiz ve nextin vasat kalacağı modeller en aşağı 2000 bandında. Botech, Dreamstart nova. Ki onlarda bu cihaza denk sayılır.

2200 civarına homatics, mecool, hiremco, xiaomi kutuları bulunabiliyor ancak arada %50 fark var. 1400 nere 2200 nere.

Kısaca tavsiye edebileceğim bir model. Alan mutlu mesut kullanır. 1400tllik tvboxtan beklenebilecek herşeyi fazlasıyla yapıyor.

• bu ürüne 2 adet kablosuz oyun kolu bağlayıp ufak tefek oyun oynanır mı acaba? çocuk için istiyorum playstoredan oyun indirilip kolla oynamak istiyoruz

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Benim next kendi kendine resetlemeye başladı durduk yerde.. Bişey yüklediğimde yok..
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Valla işin aslı logitech f710um var ama hiç denemedim tv boxta. deneyip bilgi vereyim.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

eyvallah. ben karşılaşmadım henüz böyle bir problemle.

Biz de 2. ürünü sipariş ettik babam için. D-smart Go çıkar diyorduk ama hediyesi gelmedi, kutudaki hediye bandrolü ve QR kod da yok zaten. Kampanya bitmiş sanırım.

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL
    Çok memnun olurum hocam
    Oluyorsa 2 kol alacam çocuk oynasın boş boş çizgi film izleyeceğine biraz el koordinasyonu gelişir:)
  • Cihazı dün aldim kurulum yaptım.Sikinti yok fakat gece TV yi kapatip yattım.Sabah kalktığımda hdmı seceneklerinde cihaz gözükmedi.Cihazin gücünü kesip tekrar acinca o şekilde gözüktü.Bunun sürekli aktif durumda olması için bir ayar varmıdır ?
  • damdakikemancikedi kullanıcısına yanıt
    evet şöyle yapıyorum , ana hesaba pin koyup YouTube için eklediğim hesabı pinsiz yapıyorum böylece Ana hesaba kimse girememiş oluyor

Değerli arkadaşlar Mi Stick gibi sorunsuz cihaz varken neden bunu kullanıyorsunuz fiyattan ötürü mü?

Mi Stick sorunsuz demişken benimki sorun çıkarmaya başladı. Amazon Prime ve Disnet Plus'ta kasıyor altyazılar gecikiyor vs. Bendeki cihaz en az 4 yıllık. mi Stick'in yenisini alsam daha gelişmiş midir akıcı olur mu?

(Cihazı sadece youtube, netflix amazon blu tv, disney vb için kullanıyorum.)

• sürekli yeşil ekran verip kapanıyor cihaz kronik sorunları var sanırım

• Amazon dan aldım bende bugün elime ulaştı cihaz, dışardan apk yükledim ama açmıyor cihaz,bilinmeyen kaynaklara falan izinde verdim sadece inat box u kurabildim. Yükleme yapamıyorum bir türlü nerede hata yapıyorum
  • serghat kullanıcısına yanıt

Ben aktif 1.5 aydır kullanıyorum. Ne gibi bir sorunsuzluk duydunuz next smart 4k da ? Gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.