Hangi uygulamayı yüklemeye çalışıyorsunuz. Bu lisanslı bir alet. Telefon gibi her apk yi sorunsuz açamaz. |
NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (8. sayfa)
-
-
Alfa ip tv kullanıyorum mesela apk sını indirdim olmadı,dışarıdan apk stok sayfalarından 7 8 tane farklı apk indirdim sadece inat tv yi kurabildim. Lisanslı derken internette bu cihaza dışardan apk yükleme videoları var,acaba onlarlar lisanssız benim cihaz lisanslımı.
-
fiyat arttı artık , düne kadar yarı fiyat idi , mi gibi sorunsuz derken ne demek istediğini anlamadım , next mi den daha performanslı ve kumandası daha şık .. -
Ben kurdum d-smart go yu da gerçekten açıp izleyecek hiçbir şey yok yani öyle diyeyim
Yani pek bir şey kaçırmış sayılmazsınız -
Bu arada ben de alalı 2 ay oldu yani hızlı bir cihaz menüleri falan geçişleri falan güzel ama daha önceki bahsedilen şikayetler ortaya çıkmaya başladı mesela dün ilk kez sesin düşmesi olayını yaşadım. Cihazdan gelen ses normalin çok çok altındaydı artık sesi full açınca normal seste yakın gelmeye başladı. Açtım kapadım fişi çektim yine değişmedi ama ertesi gün kendi kendine düzelmiş. Bazen arada bir kapanıyor kendi kendine bir şey izlerken atıyor. Bir de arada bir ses televizyonun sesi ile karışıyor ama yine de düşündüğün zaman idare eder diyorum alırken bunları dert edecekseniz almayın ben çok sallamıyorum -
Ben ilk gün kapanma sorunu ve Google açılış ekranında takılı kalma olayını yaşadım(alalı 3 gün oldu). Bundan önce eski Mi stick kullanıyordum ama yavaş olması dışında başka bir sıkıntı yaşamamıştım, gerçi ilk gün dışında bir sıkıntı çıkarmadı bu da ama yorumlardan ileride de sıkıntı çıkarttığını gördükçe çekinmiyor değilim. -
Babam belgesel kanallarını seviyor aslında normalda şifreli paralı kanallar için istemiştik.
-
Benim nextte kendi kendine resetlemeye başladı.. -
2015 model samsung tv'in tizen sisteminde disney+ olmadığı için bizim ufaklık izlesin diye aldım. menü geçişleri bizim tv ye göre baya hızlı. ilk dikkatimi çeken videolar biraz soluk çıkıyordu, onun da bir çözümü varmış. belki başkaları da faydalanır;
ayarlar - ekran ve ses - gelişmiş ekran ayarları - dinamik aralık ve renk seçimi - buradaki "HDR" yi "SDR" ye çevirin, düzeliyor.
şu anki tek sorunum, nextstar'ın kumandası bluetooth hoparlör'ün kumandası ile çakışıyor. nasıl çözerim bilemiyorum.
-
tanix 6 kullanıyorum çiçek gibi cihaz.
-
cec bölümünde ekli cihazlardan kontrol edilebiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X