|
NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (6. sayfa)
-
-
O çözümler çok etkili değil..tv için inat yada bilgin tv kullanabilirsin yalnız böcekli yükleme sakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Kasım 2024; 21:6:19 > -
Detaylı inceleyemedim henüz hocam. O kadarını bilemiyorum. İnat kurdum. Bilgin hiç duymadım. Bakayım bir ona da. Teşekkürler.
-
8k ve 12k lı videolar açtım. En ufak donma , kasma olmuyor. Tv nin çehresi değişti resmen. Normal tv kanalları çok kalitesiz gelmeye başladı, tamamen YouTube, netflix üzerinden takılıyorum kaç gündür.
Ayrıca bahsedilen ses sorununu da yaşamadım. Cihazdan inanılmaz memnunum. -
Next 4k box cihazimda internet hiz testi yaptim ama 97 mbiti gecmiyor. Usb ye gigabit ethernet taktim yine ayni. Var mi bir cozumu?
-
8K videoları oynatamıyor hocam, zaten böyle bir iddiası da yok cihazın. 4K 60 fps'ye kadar olanları sorunsuz çalıştırıyor, daha ötesi yok... -
1399 şu andaki fiyat
-
dsmart kaldırmışlar galiba. güncel alanların kutuda var mı etiket?
-
Ethernet 100 Mbps destekliyor. Wifi dan bağlayın -
Cihazın arkasında bir qr var onu okudunca onaylama falan oluyor sonra 1 yıllık üyelik kodu veriliyor -
Dsmart için alınmaz.. -
-öncelikle elimdeki birinci nesil miboxı ailemin evine giderken taşımam gerekiyordu. sürekli taşımak zorunda kalmayayım hem 5-6 senedir kullandığım android boxı yenileyeyim diye aldım. birinci nesil miboxı ailemin evine götürdüm bu cihazıda kendime kullanıyorum.
-piyasada fiyat performans olarak daha iyisi olmadığını kesinlikle söyleyebilirim.
- bu değişimle elde ettiklerim
- daha yeni android box versiyonu kullanmaya başladım
- wifi hız testlerim 1. nesil miboxa göre daha yüksek çıkmaya başladı
- dolby vision, hdr10+ desteği eklenmiş oldu(tv'nizde destekliyorsa)
- dahili hafızası 16 gb oldu
- ethernet girişi geldi(tv modemle aynı yerde olmadığı için bana bir getirisi olduğu söylenemez)
-artik youtubeda hizli oynatma calisiyor
-gelelim düşük puan verme sebebim.
- cpu eskisine göre daha iyi diye düşünüyordum. mibox 1.nesilin kullandığı cpu cortex a53 temelli. bu cihazla gelen cpu cortex a35 temelli. hız testlerinde a35 daha yeni olmasına rağmen a53'ün gerisinde kalıyor. bunun etkisi mutlaka bir yerlerde görülecektir.
- kullandığım iptv'de 4k içeriklerin bazıları tekleyerek oynuyor. bir kaç içerikte buna denk geldim ama bu kadar yeni bir cihazda problem olması canımı sıktı. belki uygulama kaynaklıdır. netflix ve prime içeriklerinde hiç bir problem yok.
- miboxın kumandası daha kibardı.
-
Beyler idefix te 1389 lira. Muhtemelen +150 de indirim kuponu var. Düşünenler kaçırmasın. -
eskiden öyleydi şimdi amazon'da smartgo hediye ibaresini kaldırmışlar, hala alınanlarda yine de geliyor mu onu merak ediyorum
-
Evet hocam, geçen hafta aldım ve yaptım. -
Hayır zaten rezil bir platform.. eski dandik filmler..tv bölümü de evlere şenlik.. bir cazibesi yok bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Kasım 2024; 23:15:17 > -
benim tv'de youtube, netflix ve blu tv var (jvc). film veya maç için laptobu hdmi ile bağlıyorum tv'ye. bu aleti alıp almama konusunda tereddütteyim. mi box'a da dayandım bunca zaman. ama bugün hanım dedi dizi izleyeceğim. benim de pcde işim var, acaba dedim. olsaydı hani şu bahsedilen uygulamalarla chrome'dan film izlemek akıcı mı? mesela bu tv'de de var tarayıcı ama berbat. oyun desen oğlan brawl stars oynuyor veya bende dls24 var telefonda. bu alete play store'dan kurup akıcı tv'de oynayabiliyor muyuz? android mantığı oturmadı bende, aksi gibi etrafımda da yok ki gidip kurcayalalım bunlardan. youtube video izliyorum netflix youtube gösteriyor yok şu kadar gb şu kadar girişi var. valla aklımdaydı ne zamandır sordum burada, umarım cevap alırım. teşekkürler.
-
Oyun pek oynatmaz. Oyun için hiremco'nun güzel cihazları var ama fiyat 5-6 binlere çıkıyor. Dizi-film izlersiniz. -
Bizde var bu cihaz ailem 1 senedir hediye ile canlı TV ve eski filmleri keyifle seyrediyor. Kendi adına konuş bence. Yenisi lazım oldu şimdi onda da çıkıyor mu diye soruşturuyorum. -
Bilgi için teşekkürler. 🙂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X