Fiyattan bağımsız Google Chromecast HD mi? Next'in bu ürünü mü? |
NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sesi kısık gelenler ayarlar da ses seçeneklerinde Enable HDMI-CEC diye bir şey var o işaretli ise işaretsiz duruma getirin o zaman ses normale dönüyor yani ses bayağı yükseliyor ama bu sefer TV yi açarken TV nın kendi kumandası ile açmak gerekiyor. Bunu işaretlemeden önce TV kapalıyken cihazın açma tuşu ile cihaz ve TV aynı anda açılıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazın bluetooth ayarlarından televizyon kumandasını tanıtın sorun çözülür.Ben televizyonun kumandasını kullanıyorum mesela tek kumanda olarakquote:
Orijinalden alıntı: akeles198657
Sesi kısık gelenler ayarlar da ses seçeneklerinde Enable HDMI-CEC diye bir şey var o işaretli ise işaretsiz duruma getirin o zaman ses normale dönüyor yani ses bayağı yükseliyor ama bu sefer TV yi açarken TV nın kendi kumandası ile açmak gerekiyor. Bunu işaretlemeden önce TV kapalıyken cihazın açma tuşu ile cihaz ve TV aynı anda açılıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 7 Ocak 2025; 8:7:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Next start tabi ki. HD chromecast e para verilmez.
Amazondan aldığım üründe next Bandrolü yoktu şeffaf banda benzer birşey mevcuttu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu uygulamalar daha çok netflixi veya digitürkü olmayanlar için işe yarar sanırım. Ben hepsine ücretli üyeyim zaten benim için anlamı yok sanırım
-
netflix 4k yayın için netflix lisanslı ürün almak lazım yani xiaomi mi box
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Chromecast=çöp
Teşekkürler hocam. Amazonun cihazına baktım o da "HD", 4K olanı Xıomiden pahalı.
-
özellikle 4k yayınlarda video bazen kasma yapıyor sanki. görüntü titreye titreye akıyor. diğer arkadaşların bu tarz bir sorunu var mı ?
-
İnternet hızın yüksekse kasmaması lazım .
Meraba arkadaşlar. Ürünü amazondan 100 tl idirimle 1589 a aldım . İlkkez tv box kullanacağım . Neleri indirmem lazım ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 27 Ocak 2025; 11:12:14 > -
apk aktarmak için send files to tv
smarttube
inat box
-
Konuyu çok anlamış değilim.
Xoami mi next marka mı almalı
-
next start
Redmi Stick 4K (2GB'lı Versiyon) var bende ancak cihaz donuyor ısınmasa bile takılma yapıyor. Kullananlar bunda da böyle bir sorun var mı bilgi verebilir mi ona göre ya bunu alacağım ya da chromecast 4K'yı alacağım. Google'ın yeni tv streamer'ı çıkmış onu alayım diyorum ama 100 dolarlık cihaza bizde 7k fiyat yazmışlar. şu anda apple tv'de kullanıyorum onun kadar performanslı bir google tv box daha bulamadım.
Bu arada google tv içinden nasıl film alıyorsunuz? redmi stick ile film alamıyorum ben.
-
Teşekkürler
-
send file apk ile alabilirsiniz
Xiaomi değmez. Bunu al gec. 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihaz 2k olarak çalışıyor mu arkadaşlar birisi denedi mi acaba? mi box çalışmıyordu mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X