Şimdi Ara

next süperhd den skystara kart paylaşımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar next süperhd uydu cihazım var.lig tv yi orjinal kart ile türksat uydusundan izliyorum.aynı zamanda next cihazımda yabancı kanallar için kart paylaşımıda kullanıyorum.acaba next uydu cihazından bilgisayarımdaki skystar2 kartıma paylaşım yapabilirmiyim.sksystar2 kullanımında sorunum yok ama next den nasıl ayar yapılır bilmiyorum.sistemi bilen yada kullanan varsa bir yardım rica ediyorum.saygılar.

• arkadaşlar kimse yokmu bu konudan anlıyan.bi yardım edin ya allah rızası için.biz anladığımız her konuda mesajlara yardımcı oluyoruz.kimsenin mi fikri yok bu konuda.bu bölümün yüneticileridemi bilmiyorlar bu sistemi.hayret
  • arkadaşım yerli kanallar ile ilgili paylaşım konuları açmak yasak. ayrıca next sadece client(alıcı) olarak çalışır, yani paylaşım alır. fakat paylaşım veremez.
  • paylasım acan kım hocam.evımde bı cıhazdan bı cıhaza nasıl yayın tasırım dıye soru sordum.saolasın next paylasım yapmaz dıye soylemıssın.ıkaz ettıgın sey benımle ılgılı degıl.cektım kabloyu zaten.hallettım.saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.