herkese ve ustalara selamlar üç gündür tüm forumu okudum ve program atmayla ilgili baya bir şey öğrendim elektronikçi den 4,5 ytl ye rs 232 aldım ama cesaret edemiyorum size sorularım olacak cvaplarsanız çok sevinirim
şu an yükllü dosyaya baktım İNF 505 a
1-5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF606c021506 MO10.00.hex bu dosyayı nebutv.com daki benim cihazın bölümünden indirdim acaba doğru programmı pc link 2.0 hazır plus soft cam key hazır
3- en kötü ihtimalle ne kadar masraf çıkartır eğer fazlaysa babam beni vurur
bilgisayarla aram çok iyi söküp toplayabilirim ama bu uydu işinden beni fena korkuttular ne dersiniz yükleyeyimmi
yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
birde bir şey söyleyeyim ben kabloyu taktım programı açıp bir deneme yaptım makinayı bağlamadan ampule basıyorum programı seçiyorum yükleyecek gibi oluyor ve %0 yazıp hata veriyor doğal olarak yani bağadığımda düzgün yükleyebilirmiyim acaba
talimatlara uydugun sürece cihaza zarar vermen gerçekten çok zor.. Sen yazılım yuklenirken fişi çekme yeter.. Geriye bir tek bu 1dklık sürede elektrik kesilmesi ihtimali kalıyo.. Gerçekten kolay bi iş ilk sefer heyecan yaparsın sonra alışırsın... Ama bi sorun olursa cihaz bi daha kullanılamyacak duruma dahi gelebilio
kullanılmayacak yani tamir falandamı edilmiyor
şöyle düşün bu cihazın içinde atıyorum 1000 satırlık bi kod var.. senin yeni yukleyecegin yazılım bu eskisinin yerine bazı kısımları değiştirerek tamamen yeni bi kod yazıyor, satır sayısı da değişebilir bazı satırların yeri de işte tam bu yeniden yazma olayı sırasında bi hata olursa mesela elektrik giderse ortaya karmakarışık bi yazılım da çıkabiliyor ve bi daha cihazı kullanmıyosun(çünkü cihazda yeni yazılım gelirse ne yapacagını da yoneten bi takım programlar var bunlar bozuldugu zaman alete tekrara yazılım yuklemeye kalksan bile onu nereye yazacagını bilemio faln gibi düşünebilirsin) .. bazı cihazlarda kurtarma yazılımı denen şeyler oluyo geri ilk aldıgın haline getirmeye falan yarayan onlarla kurtulabilio ama garantisi yok....