Şimdi Ara

next ye 8000 xcamplus keyler nerden gircez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar next ye 8000 xcamplus cihaz aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. geçenlerde 25/02 yazılım güncellemesi yaptırdım cihaza manuel olarak key girişi nereden yapılıyor bi ara keylerin olduğu bir yeri açmıştım kurcalarken ama şimdi bulamıyorum. ayrıca kutudan sadece 4 sayfalık kullanım kağıdı çıktı nereden temin edebilirim. cevaplar için teşekkürler saygılarımla

• NEXT YE 8000 XCAM EMU AKTİF ETME
    MENU+SİSTEM AYARLARI+CİHAZVERSİYONU+1973

next 8000 x-cam mute ok. sarı tuş ok. key menusu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 13 Mart 2005, 21:56:09 >
  • şimdi denedim en üstteki satırda bulunan cihaz versiyon yazısı yeşile dönüp 3 defa yanıp sönüyor ve tekrar sistem ayarları sayfasına dönüyor yada bende bi problem var
  • sarı mavi yeşil menü yap birde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 13 Mart 2005, 22:03:43 >
  • NEXT YE 8000 XCAM plus EMU AKTİF ETME
    MENU+SİSTEM AYARLARI+CİHAZVERSİYONU+1802
  • hiçbiri fayda etmiyor versiyonun sonunda 1802 yazıyor. cihaz versiyon menüsünde 1802 yazamadan sistem ayar menüsüne dönüyor.
  • mute tuşuna sonra sarı tuşa bastınmı çıkması lazım bir dene .
  • şöyle bişi oldu uydu ayar menüsünde en alt satıra key ayar diye bir satır eklenmiş. burada seca vs bi kaç isim yazıyor. içeriğine girdiğinde birkaç kanal ismi var cine dijital ntv vs. üstte ad edit delete yazıyor kanala ok diyince keyler geliyor. buraya yeni key girerken rakamlar tama girilir ama harfler nası girilecek biraz karmaşa yani. yoksam kurcalamasammı ne.
  • değiştireceğin şifre kısmının üzerini ok de sonra sağ-sol yada yukarı-aşağı tuşları ile uygun harfi bul .
  • ok teşekkür şimdi çözdüm olayı. son bişi daha güncel keyleri ve yazılımları makineye bilgisayar yardımıyla atmak istesem flash bellek yakarsın vs. diyorlar. bu işi adam akıllı anlatan ve gerekli yazılımın bulunduğu + bilgisayar için gerekli program vs. bulunan bir site mevcutmu ille yerli olması önemli diil. cvp için çok teşekkür. saygılar
  • www.nebutv.com
    yazılımları burdan

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=165
    gerkli bilgileride burdan bulabilirsin
  • Hocam binbaşılık yakışmış.
  • ilginiz için tşk. saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Hocam binbaşılık yakışmış.

ana vallaha söylemesen farkında değilim zati nisanın ilk haftası askere gidecem iyice havaya girerim artık.sağol kardeşim.
  • hayırlı teskereler umarım iyi bir askerlik dönemi geçirirsin. saygılarımla.
  • sağol kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.