Şimdi Ara

Next YE 8600 MpEG 4 DVD Player (Duvara Asılabiliyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Next YE 8600 MpEG 4 DVD Player (Duvara Asılabiliyor)

Next YE 8600 MpEG 4 DVD Player

• DIVX / DVD / SVCD / VCD / DVCD / CD-R / HDCM / MP4 / CD / MR.OKO Uyumlu
    • Progressive Scan ( Y / P / Pb ) çıkış
    • AV /YUV / RGB S-VIDEO , S-PDIF çıkışı
    • Yüksek Audio kalitesi (24Bit / 96 KHz)
    • 6 Çeşit altyazı tipi, Çoklu Kamera açısı, 6 çeşit Dil seçimi
    Görüntü nispeti 4:3 / 16:9 Keskin Zoom
    • PAL / NTSC Otomatik sistem
    • 2 Mikrofonlu Karaoke Fonksiyonu ekolu
    • Geniş açılı görüntü
    • Ekran Menülü
    • Digital Dolby, AC-3, DTS, HDCD, Üç şifre çözücülü
    • Scart çıkış
    • 5.1 Kanal
    • USB / SD / MMC Kart okuyuculu
    • Duvara Monte edilerek dik kullanım özelliği
    • Remote Control
    • Equalizer

Bir kaç gün içerisinde deneyip izlenimlerimide yazacağım. Fiyatı yaklaşık 120 Ytl. olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 16 Mart 2007; 18:21:33 >

• Bu da farklı bir tarz.
    Bakalım tutulacak mı bu şekil.
    Farklı bir şey yapmak istemiş ama son yılların tarzı olmadığı kesin.
    özellikler çok iyi, bilhassa altyazı konusu ile ilgili izlenimlerinizi merak ediyorum.
  • çipi mediatek mi acaba?
  • fiyatı nedir bunun hacı ??
  • Sayın serkanvda değerlendirmelerinizi merakla bekliyoruz. Bu aradahttp://www.nextturkiye.com/makaledetay.asp?makaleno=78 adresinde cihazın fiyatı 114 YTL olarak bildirilmiş.
  • Merhabalar,

İyi bir Divx cihazı ararken tanıdığım forumunuza bende katılmak istedim, herkese merhabalr,

Bu cihaz hakkındaki ilk bilgileri buradan aldım ve 8500 lü modelin beğenilmesi üzerine bunun bir üst model olması sebebiyle siparişini Pazartesi günü verdim.

Cihazın tipi çok hoş ve USB,SD ve MMC girişleri olması sebebiylede gayet kullanışlı. Ama performans açısından sınıfta kalınca bugün cihazı iade etme kararı aldım ve geri gönderdim. İlk denediğim DVD deki divx leri okutmaya başladığımda ekranda yeşil yeşil şeyler oluştu ve görüntü kalitesi de inanılmaz kötüydü. Alıp DVD yi bilgisayarımda denedim, hiçbir problemle karşılaşmadım. Sonra cihaz üzerinde dört beş tane daha Divx filmi denedim ve aynı kalitesizliği onlarlada yaşayınca hemen geri paketleyip gönderdim.

Almayı düşünenlere başka bir seçenek seçmelerini öneririm. Siz bana hangi Divx oynatıcısını önerirsiniz, bu tür kalite problemleri yaşamıyacağım bir cihaz olsun lütfen,

Herkese kolay gelsin,

• Merhabalar,

İyi bir Divx cihazı ararken tanıdığım forumunuza bende katılmak istedim, herkese merhabalr,

Bu cihaz hakkındaki ilk bilgileri buradan aldım ve 8500 lü modelin beğenilmesi üzerine bunun bir üst model olması sebebiyle siparişini Pazartesi günü verdim.

Cihazın tipi çok hoş ve USB,SD ve MMC girişleri olması sebebiylede gayet kullanışlı. Ama performans açısından sınıfta kalınca bugün cihazı iade etme kararı aldım ve geri gönderdim. İlk denediğim DVD deki divx leri okutmaya başladığımda ekranda yeşil yeşil şeyler oluştu ve görüntü kalitesi de inanılmaz kötüydü. Alıp DVD yi bilgisayarımda denedim, hiçbir problemle karşılaşmadım. Sonra cihaz üzerinde dört beş tane daha Divx filmi denedim ve aynı kalitesizliği onlarlada yaşayınca hemen geri paketleyip gönderdim.

Almayı düşünenlere başka bir seçenek seçmelerini öneririm. Siz bana hangi Divx oynatıcısını önerirsiniz, bu tür kalite problemleri yaşamıyacağım bir cihaz olsun lütfen,

Herkese kolay gelsin,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihozkan

Merhabalar,

Herkese kolay gelsin,

Dostum ekranın yeşil olması video çıkışı ile ilgili setup'tan RGB seçmen gerekiyor ilk kurulumda. Cihazdaki benim görebildiğim problemler türkçe karakter tanımama ve yazı boyutudur. Bunlarla ilgili de yazılım hazır gibi , bugün yarın buraya koyarım...

• Dostum nolur artık şu yazılımı gönder.Çünkü cihazı denedim.Alıp almamakta kararsızım.Altyazı karakter problemi çok önemli.Yoksa vazgeçeceğim.Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanvda

http://rapi*****.com/files/39234204/DVDROM.BIN.html

Arkadasım lınk ölmüş tekrar koyarsan sevinirim ayrıca bu yükleme nasıl olacak Açıklarsan sevinirim
  • Merhaba;

Yeni link budur.

http://rapi**hare.com/files/150561882/DVDROM.BIN

FAT32 olarak biçimlenmiş bir usb belleğe dosyayı yüklersen, otomatik olarak güncelleme yapacaktır.
  • DTS çözücüsü var mı gerçekten? Yani scart kablodan televizyona bağladığımızda ses geliyor mu?
  • Bu yazılımı yükledim ve kumandadaki tuşların yerleri değişti nasıl düzelteceğim
  • Arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.