Şimdi Ara

Next YE-9500 cıs (d smart) receıverle iligili sorun lütfen yardım edin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal kanallarr sinyal almada falan hiç bir problem yok fakat ürünü standby moduna geçirip fişten çekiyorum sonra fişi takıyorum bazen çalışıyo bazen çalışmıyo ama çekip trakarken hep tık tık diye bi ses gliyo açılmadığı zamanda tık sesi geliyo ama bir türlü çalışmıyo ondan sonra fişten çekip tekrar takınca çalışıyo ve bu receıverden odamda ve salonda olmak üzere 2 tane var 2 sindede aynı problem var nedeni için bana yardımcı olabilir misiniz

• merhaba
    cihazın fişini çek 3 - 5 saniye sonra tak ön paneldeki 3 kırmızı ışık yanıp sönecek. bekle, tekrar yanıp sönecek o esnada kumandadan, geri tuşuna 2 defa bas ve 2485 tuşla cihaza yeni versiyon yüklenecek sorunlarının çözümü için bu yeterli olur
  • kardeşim yaptım dediğini yeni versiyonu yükledi inş sorunum hallolur Allah razı olsun ne diyim
  • son versiyon 2.1.3.003 tür bu yazılımda bahsetttiğiniz hatalar giderilmiştir ancak cihazınız merkezi sisteme bağlı ise yazılım güncellenemiyor.cihazınızı sadece türksat çanağı olan bir sisteme bağlarsanız güncelleme olur.
  • peki şuanda bir güncelleme yükledi şuandan sonra bu sorunu daha yaşamıyacakmıyım herşey için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.