Şimdi Ara

next Ye8000-xcam kanal ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar next ye8000-cam uyduma reset attim şimdi tum kanallar gitti ne yapmam gerek kanallari geri getirmem gerekiyor babam gelmeden halletmem lazim yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

Merhabalar next ye8000-cam uyduma reset attim şimdi tum kanallar gitti ne yapmam gerek kanallari geri getirmem gerekiyor babam gelmeden halletmem lazim yardim lutfen

Frekans hafızası dar olan bir uydu alıcısıdır.

Şuradan izlemek istediğiniz kanalların frekansını, uydu/tp ekleme bölümünden giriniz ;
    http://www.flysat.com/turksat42.php

İzlemek istediğiniz kanalların dışında frekans bulunmasın. Yani işe yaramayan frekans varsa siliniz. Bu şekilde cihaz rahat çalışır.

Cihazı tarattığınızda sadece TV kanalı seçimi taratınız. Yani radyo seçimi olmasın.

İstediğiniz kanallar bulduğunuzda, kanal liste düzeninden sıralama yapınız. İzlemek istemediğiniz kanal var ise, onları da siliniz.

Bu şekilde cihaz rahat çalışacaktır.

Kolay gelsin.

• Hocam ilgin icin cok size zahmet uydu menusu hakkinda bilginiz varsa yardim edermisiniz

• quote:

Hocam ilgin icin cok size zahmet uydu menusu hakkinda bilginiz varsa yardim edermisiniz

Cihaz önümde değil. Bu nedenle ezbere tarif edemem. Eski uydu alısını terkedeli çokça zaman oldu.

İşte kanal arama, TP düzenle gibi menüler olmalı. O menülerde ilk mesajda tarif ettiğim gibi işlemleri yapmaya çalışınız

Kolay gelsin.
  • Anladim yaptimda yalniz frekans girdigimde sinyal seviyesi 0 nedem acaba

• quote:

Anladim yaptimda yalniz frekans girdigimde sinyal seviyesi 0 nedem acaba

Anten sisteminde birden fazla çanak var ise, siviç seçimini( diseqc siviç ) yapmalısınız.

Türksat ; 1

Hotbird ; 2

gibi...
  • Hocam cok saol sayende yaptim allah razi olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.