Şimdi Ara

NEXT YUV ÇIKIŞNDAN BAĞLANAMIYORUM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lcd tv ye yuv çıkışından bağlanamıyorum lütfen yardım altın uçlu kabloda aldım ama nasıl bağlantı yapçaz görüntü alamıyorum lütfen yardım

• arkadaşım cihazın menüsünde yuv çıkışını açık konuma getir normalde kapalıdır ve tv dende hangi girişten veriyorsa av3 av4 gibi onu seç
    quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

Lcd tv ye yuv çıkışından bağlanamıyorum lütfen yardım altın uçlu kabloda aldım ama nasıl bağlantı yapçaz görüntü alamıyorum lütfen yardım
  • arkadaşım tşklr eve gidince denicem dediğini ama olmazsa gene rahatsız etçem sizi cihazı alırkende sizin yorumlarınız etkili olmuştu almamda genel olarak iyi gbi görüntü umarım yuv dan bağlanınca daha iyi olcaktır satıcı arkadaşta öyle demişti çünkü
  • arkadaşım didiğini yaptım ama olmadı gene acaba televizyonu dami ayarlamak lazım acaba bilemiyorum
  • şimdi yuv çıkışının rekleri var rekler birbirini tutacak şekilde bağlamalısın mavi kırmızı yeşil bunlar görüntü kırmızı beyaz bunlar ses birde doğru girişi açtığından emin ol tv den av3 yppr yuv bunlar yazıyor olabilir seçeneklerde eğer doğru bağlamazsan görüntü alamazsın
  • ok arkada
    şım tşklr mükemmel görüntü aldım
  • sorununun çözüldüğüne sevindim görüntü kalitesindende bahsedebilirsen merak eden arkadaşlar için

quote:

Orjinalden alıntı: semih izmir

ok arkada
    şım tşklr mükemmel görüntü aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YUV'dan ben de bağlanamıyorum. uydu alıcıdan YUV çıkışını aktif yaptım ve ama televizyondan yuv çıkışını nası ayarlayacağız bilen var mı? samsung 32r81b
  • bağlandım gerek kalmadı teşekkürler. ama YUV ile scart arasında bi fark göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.