Bildirim
NEXT YUV ÇIKIŞNDAN BAĞLANAMIYORUM YARDIM LÜTFEN
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım cihazın menüsünde yuv çıkışını açık konuma getir normalde kapalıdır ve tv dende hangi girişten veriyorsa av3 av4 gibi onu seç quote:
Orjinalden alıntı: semih izmir
Lcd tv ye yuv çıkışından bağlanamıyorum lütfen yardım altın uçlu kabloda aldım ama nasıl bağlantı yapçaz görüntü alamıyorum lütfen yardım
-
arkadaşım tşklr eve gidince denicem dediğini ama olmazsa gene rahatsız etçem sizi cihazı alırkende sizin yorumlarınız etkili olmuştu almamda genel olarak iyi gbi görüntü umarım yuv dan bağlanınca daha iyi olcaktır satıcı arkadaşta öyle demişti çünkü -
arkadaşım didiğini yaptım ama olmadı gene acaba televizyonu dami ayarlamak lazım acaba bilemiyorum -
şimdi yuv çıkışının rekleri var rekler birbirini tutacak şekilde bağlamalısın mavi kırmızı yeşil bunlar görüntü kırmızı beyaz bunlar ses birde doğru girişi açtığından emin ol tv den av3 yppr yuv bunlar yazıyor olabilir seçeneklerde eğer doğru bağlamazsan görüntü alamazsın -
ok arkada
şım tşklr mükemmel görüntü aldım -
sorununun çözüldüğüne sevindim görüntü kalitesindende bahsedebilirsen merak eden arkadaşlar için
quote:
Orjinalden alıntı: semih izmir
ok arkada
şım tşklr mükemmel görüntü aldım
-
YUV'dan ben de bağlanamıyorum. uydu alıcıdan YUV çıkışını aktif yaptım ve ama televizyondan yuv çıkışını nası ayarlayacağız bilen var mı? samsung 32r81b -
bağlandım gerek kalmadı teşekkürler. ama YUV ile scart arasında bi fark göremedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X