Şimdi Ara

Nexu 7 Sistem Dosyaları Silindi Napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nexus 7 cihazımıma overclock yaptım ama sorun overclock ile ilgili değil tam sistem geç açılıyordu bende recovery mod ile sistemi sıfırladım sanırım ordan birde system format seçeneğini kullandım yine recovery modda sd card içine göz atayım dedim her şey gitmiş sd card bile gözükmüyor cihazı açarken google yazısında kalıyor napmam gerek garantiye yollasam ücretli yaparlarmı veya local modda flaslaya bilirmiyim adb mod açık olsa bir yolunu bulup rom yüklerdim oda yok bilir kişi varmıdır forumda?

• beyler yaptım zor oldu anlatayım öncelikle n cry toolkit ile fastboot yaptım stock rom yükle dedim 300 mb civarı indirdi adb mod kapalıyken bile flashladı cihazı şimdi tertemiz oldu helal olsun şu toolkiti yapana

n cry açıp 1 kli,ck menüye tıklayın ordan sr mode tıklayın cihazınısı seçin isterseniz eski sürümede güncelleyebiliyrsiniz dosyaları indirdikten sonra beklemede kalıp tüm işlemleri yapıp orjinal stock romu kurucaktır

Etiketler Göz Ardı Ediniz sorun ile karşılaşanlar için aramalarda çıksın
    android telefonum açılmıyor
    android flashlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 14 Ekim 2013; 14:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.