Şimdi Ara

nexus 5 şarj ve şebeke sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar benim sorunum nexus 5 cihazımın şebeke sorunu var evde hiç çekmiyor mahallede bazı yerlerde çekim var şarj sorununa gelecek olursak cihaz açıkken şarj olmuyor kapalıyken de kesik kesik şarj oluyor şarj sorununu şarj soketini değişerek çözermiyim
    http://www.n11.com/lg-nexus-5-d821-orjinal-komple-sarj-soketi-P51296917?cid=604001&gclid=CjwKEAjwo5OpBRDU64qO07OXq00SJADn5hYnaJvke4nXZVlXb7HZ75DHNgrTE-5bu56PH23ltXeEmBoCeCzw_wcB
    Urun bu
    Anten değişimi de şebeke sorununa çözüm olurmu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lord0038 L kullanıcısına yanıt
    Şarj olmamasına neden olan batarya da olabilir anakart üzerindeki şarj kontrolcü çip de olabilir. Masraf etmeden önce bir teknik servisten görüş al. Şabeke sorunu da yine anakart ile ilgili olabilir. Çevre birimlerle ilgili olamaz şebeke. Ya yazılımla ilgilidir ya da donanımla. Boşuna masraf yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 11 Nisan 2015; 23:50:41 >
  • Teşekkürler servise göndermiştim telefonu servis anakart değişecek dedi ve 810 TL para istedi reddettim cihaz geldi açtım şebeke flexi kablosu çıkmış taktım şebeke sorunu çözülmüştür şarj da şuan idare edioz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.