Nxs4 de wi-fi kopup duruyor.farklı ağlarda da denedim üniversite ağında sorunsuz çalışıyor, arkadaşların evinde sorunsuz, kendi evimde kopmalar oluyor. Şöyle ki top eleven oyununda mesela yada kingdoms of camelot oyununda bir işlem yapıyorum ağ hatası oluştu diye hata veriyor, yada youtube uygulamasında ağ iyiyken videonun yarısını yüklüyor sonra kopunca yarıda kalıyor bekle ki ağa bağlansın. Play store da bazen uygulamalrım kısmını bile yüklemiyor ağ bi gelip bi gidiyor bağlantı zaman aşımına uğradı falan diyor.Operadan internete giriyorum mesela 3 sekme açtım diyelim birini yüklüyor o ara bağlanmışsa diğer ikisi sekmede bağlantı başarısız diyor anlık bağlanıp kopuyor. modem huawei hg521 limitsiz internet. Bide aynı evde galaxy note var onda sorunsuz ne kopma falan yok.anlamadım ne yapmam gerekiyor acaba . wi-fi var doğru düzgün evimde internete giremiyorum. Bilgili deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum .
aynı sorunu bende yaşıyorum ve bendede Huawei HG521 modem var. sorun modemden kaynaklanıyor sanırım. kısa çözüm için DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaparsanız bir nebze olsun hızlanma yaşayacaksınız, en yakın zamanda yeni bir modem almak gerekiyor sanırım. saygılar