2 adet mavi led 1 adet yirmi santim yeşil led 1adet daha yirmi santim mavi led var
nereye yerleştire bilirim
(çamurluk) ta var
Kapaklar iyi olmamış , çamurlukta siyah olsa iyi olurdu. Mavi ledleri arkaya yerleştir. Yeşil ve Mavi ledleride önlere koy . Ama arkaya mavi yerine kırmızı daha iyi olurdu.
Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Başlıktan son cümlene kadar birçok imlâ hatası yapmışsın. 'Koyayım' yazman ve noktalama işaretlerini, önceki kelime ile bitişik yazman lazım. 'Yazıyor', 'yerleştirebilirim' kelimelerin doğru yazılışıdır. Dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmışsın fakat kelime sonunda sert ünsüzle sertleştirmişsin. Ayrı yazılan, dahi anlamındaki de, da eklerinde sertleşme olmaz.
Bisikletin zaten ağır, sen daha da ağırlaştırmışsın. Dolmuşlarda bile bu kadar süs yok.
hocam yanlış anlamışsınız bu benim bisiklet değil benimkinin örneği yani bu şekil
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Yazmayayım, yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Başlıktan son cümlene kadar birçok imlâ hatası yapmışsın. 'Koyayım' yazman ve noktalama işaretlerini, önceki kelime ile bitişik yazman lazım. 'Yazıyor', 'yerleştirebilirim' kelimelerin doğru yazılışıdır. Dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmışsın fakat kelime sonunda sert ünsüzle sertleştirmişsin. Ayrı yazılan, dahi anlamındaki de, da eklerinde sertleşme olmaz.
Bisikletin zaten ağır, sen daha da ağırlaştırmışsın. Dolmuşlarda bile bu kadar süs yok.
+xc250
maşayı değiştirmen daha akıllıca olsa gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme