Şimdi Ara

Neyi sevdiğimizi nasıl anlayacaz yaaa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu klişe olan sözü biri açıklasın ya. sevdiğin yeri oku ne demek? Tıpla bilgisayar müh. arasında kaldım nsaıl anlayacam hangisini yapabileceğimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teqlidamar -- 4 Ağustos 2020; 16:12:12 >

• Sirrini bilen varsa banada yazsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bana da bunun kararının şimdiye kalması garip geliyor mesela. 5.sınıfta bir yarışma finalinde odtü'de kalıyoduk gittim baktım abilerin ortam süper bizi ankara'da gezdiriyorlar dedim hedef odtü ceng.

zamanla sıralama iyileşti ben bilgisayara yönelince farklı çevrelere girdim odtü boğaziçi oldu ama bilgisayar baki kaldı

tıpta nasıl isteniyor bilmiyorum ama biz liseye başladığımızda baya adamlar koç tıp falan istiyordu instadan takip ediyorlardı okulları
  • hangisi ile ilgili çalışmaya sabrın varsa ona yeteneğin vardır, ona göre seçmelisin
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    herkes 5. sınıfta yarışmalara katılıp biyerlerde kalmıyor bro. yani kampüsüne ortamına bakarakta seçmiyoruz. yani yapmadığım bir işi nasıl seveceğimi öğrenmek istiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teqlidamar -- 4 Ağustos 2020; 15:28:6 >
  • O mesleği hayatın boyunca yapacaksın o yüzden çalışma şartları sana ne kadar uygun bence bunlar çok önemli.
    Tıp hiçbir zaman istemiyordum çünkü nöbet denen şey beni korkutuyor, ve hayatımı yaşamak istiyorum. Hobilerim var onlara zaman ayırmak istiyorum,ailem olursa onlara vakit ayırmak istiyorum. Hayatımı hastalara adama fikri güzel gelmiyor. Bir ara bilgisayar mühendisliği istiyordum kodlama kursuna gittim ilk başta hoşuma gidiyordu sonradan sıkılmaya başladım çok sabırlı bir insan değilim ve saatlerce bilgisayar başında durmak da benim ilgimi çekmemeye başladı. Ayrıca şirket ortamı vs de hoşuma gitmiyordu bu yüzden bilgisayar mühendisliğinden de vazgeçtim. Sonra hiç aklımda olmayan diş hekimliğini düşünmeye başladım. Nedense tıpla bir görüp hiç değerlendirmemiştim. Biraz araştırınca aslında sevebileceğime karar verdim. El becerim iyi ve kendi yerini açabilme şansı çok hoşuma gitti. Ezber çok sevmiyorum ve pratik ağırlıklı bir eğitimi olması da benim için bir artı. Işte böyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerden nereye gelmişiz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tipp T kullanıcısına yanıt
    valla hocam helal olsun. güzel açıkladınız bende baya yardımı oldu şimdiden teşekkürler.
  • Hocam ailemin ağzina pelesenk olmus muthis bir soz var "ya sevdigin isi yapacaksin ya yaptigin isi seveceksin" cok da kasmaya gerek yok yazin bise gecin (!)

• o 'ya sevdiğini alacan ya da aldığını sevecen' değilmiydi ya
  • Eğer neyi sevdiğini bilmiyorsan tıp yaz. Tıpta başarı 100%. Bölümü bitirdiğin sürece zaten hayatın kurtulur.

• Bu bence yanlış bir bakış açısı.Tıp fakültesi gerçekten ilgin yoksa zor biter,belki de bitmez.Bitse de iş hayatında mutsuz olursun(ben söylemiyorum okuyanlar söylüyor bunu)

• 10 yıl sonra ne yapacağını hayal et hangisi seni daha çok mutlu ediyorsa onu seviyorsundur

• Ne eşekler bitirdi.

• mantıklı
  • Bitirse de işinde mutlu olamaz demiştim

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Bana da sunu yaziyim diyom ho issizsin sonra sevdigini yaz sevdigim bu iste olmaz issizsin

• antikeleş kullanıcısına yanıt
    Buda iyiydi hocam. Ben hep üni hayatını düşünüyorum. Sonuçta üni meslek hayatımda az bir yere sahip olacak.
  • En azından para kazanır ve saygı görür.

Mühendislikte bu ikisi de olmaz

• Bunu sizden duymak şaşırtıcı.Bir bilgisayar mühendisi en iyi imkanları elde eder halbuki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.