Şimdi Ara

Nezin enteresan görntüleri!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.

ayrıca kasanın kapağındaki fanı takınca fps 30 lara kadar iniyo.dx 7 minimum sistem.psu ise codegen 30 dolarlık kasa fanı.

yardımlarınız bekiyorum abiler ablalar.

• şimdi bı açtıın başlıkla komik olmayaöı çalıştın yoksa bu senin normal halinmi once onu anlamamız lazım ona gore çocukluuna inicem
  • deil dostum bende biliyorum ve uyuz oluyorum bölye konular açmaya ama mecbur kaldım keşke sitem dolu mesaj yazıcağına yarar sağlayan bişey yazsan daha iyi olurdu özür dilerim.
  • @kurubuz

@reokar burası donanim bölümü değil....ayrıca böle saçma sapan bi şekilde konu başlıı açtıından dolayı seni tebrik ediorm ve seni maymunlara hawale ediorm....ayrıca sistemim P4 2.8 HT(800) , 512 X 2 DDR400 , AGP X1600 Pro (Stock) , .......oyunları deli gibi oynuorm,kastırma fln yok...1024x768 çoğu oyunu mediumda fln oynuorm....çatla emiiii

• Teknik konuları ilgili bölümlerinde sorun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip ve Komik Mekan İsimleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.