arkadaşlar gittim 2 gün önce x1600pro zar zor olsada buldum.Ama eve geldip taktığımda tam bi rezaletle karşılaştım.Arkadaşın dandikten 9600xt'si bile el-alemin'de 125 sabit fps si var.Ama bende gel gör ki sen fazla 110 yada zorlasak 120.Tavsiye eden arkadaşların fps si 200 olmasına rağmen bende 200 ü bırak 125'i geçsem kafamı kıracam.Ayrca sistemim p4.2.8 ht 775 512 ddr-400 .yorumlarınız bekliyorum.yoksa bu kart mefta.
ayrıca kasanın kapağındaki fanı takınca fps 30 lara kadar iniyo.dx 7 minimum sistem.psu ise codegen 30 dolarlık kasa fanı.
yardımlarınız bekiyorum abiler ablalar.
şimdi bı açtıın başlıkla komik olmayaöı çalıştın yoksa bu senin normal halinmi once onu anlamamız lazım ona gore çocukluuna inicem
deil dostum bende biliyorum ve uyuz oluyorum bölye konular açmaya ama mecbur kaldım keşke sitem dolu mesaj yazıcağına yarar sağlayan bişey yazsan daha iyi olurdu özür dilerim.
@kurubuz
@reokar burası donanim bölümü değil....ayrıca böle saçma sapan bi şekilde konu başlıı açtıından dolayı seni tebrik ediorm ve seni maymunlara hawale ediorm....ayrıca sistemim P4 2.8 HT(800) , 512 X 2 DDR400 , AGP X1600 Pro (Stock) , .......oyunları deli gibi oynuorm,kastırma fln yok...1024x768 çoğu oyunu mediumda fln oynuorm....çatla emiiii