Şimdi Ara

Nfc hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony asus htc de nfc açıkken N yazar ekranda

Sizde öylemi

Bir türlü çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung modellerde NFC açıkken bildirim panelinde simge çıkmaz. Üst taraftan aşagı çektiğin menüde NFC'nin açık olup olmadığını zaten görebiliyoruz. NFC kullanıma göre her zaman açık bırakılan bir şey olduğu için simge çıkması beni rahatsız eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 20 Mart 2016; 9:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFC kullanamıyorum
    Birçok kez denedim olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    NFC yani Near Field Connection

Ben NFC kullanarak ödeme yapabilen oldu mu merak ediyorum. Mesela istanbul kart yerine telefonu dokundurarak ödeme yapabilen veya Burger King, Mc Donald's, Starbucks ve benzeri yerlerde NFC ile ödeme yapabilen oldu mu?

Bazy kredi kartlarynda NFC özelli?i var, bazy POS makinelerinde de NFC ile ödeme yapylabiliyor ama personel bilmiyor. Bankalararasy Kart Merkezi (BKM) bir ara NFC özellikli kartlarla yapylan ödemelere günlük 35 TL synyry getirmi?ti.

Bir de NFC kullanabilmek için bluetooth özelli?inin açyk olmasy gerekiyor. Bluetooth kapalyyken NFC açyk olsa bile kullanylamyyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 29 Haziran 2016; 20:38:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.